اسپانیا و برزیل ماهواره مشترک به فضا پرتاب می کنند

دولت اسپانیا اعلام کرد که در حال برنامه ریزی با برزیل برای پرتاب ماهواره های مشترک به فضا در آینده نزدیک است و انتظار دارد این همکاری با پرتاب ماهواره ˈپازˈ (صلح) محقق شود. اسپانیا و برزیل ماهواره مشترک به فضا پرتاب می کنند

این موضوع را ˈپدرو آرگوئه یسˈ معاون وزیر دفاع اسپانیا روز گذشته در جریان سفر به ریو دو ژانیرو برزیل به منظور شرکت در نمایشگاه بین المللی دفاع و امنیت در این شهر بیان کرد.

خبرگزاری اروپاپرس گزارش داد: این مقام اسپانیایی در مصاحبه ای به خبرنگاران گفت که اسپانیا و برزیل هم اکنون در حال بررسی سه سناریوی همکاری در کوتاه مدت، میان مدت و درازمدت برای پرتاب ماهواره متناسب با توانمندی ماهواره های ˈاسپین ستˈ و پرتاب آینده دو ماهواره اسپانیایی ˈپازˈ و ˈاینخنیوˈ هستند.

ماهواره اسپین ست در سال ۲۰۰۶ به فضا پرتاب شده و کاربرد نظامی و دولتی دارد اما ماهواره نظامی ˈپازˈ که قرار بود با همکاری اسپانیا و نروژ تا پایان سال ۲۰۱۲ – زمستان گذشته- پرتاب شود به دلیل بحران اقتصادی اسپانیا و مشکلات بودجه ای طبق برنامه پیش نمی رود و اسپانیا گفته است به دنبال آن است با یافتن شرکای جدیدی همچون برزیل بتواند آن را تا پایان سال ۲۰۱۴ یعنی دو سال دیگر به فضا پرتاب کند.

پرتاب ماهواره ˈاینخنیوˈ (خلاقیت)از سوی اسپانیا هم که قرار است تصاویر با وضوح بالا از زمین ارسال کند و اهداف غیرنظامی داشته باشد، برای سال ۲۰۱۴ میلادی پیش بینی شده است.

مقام اسپانیایی همچنین از برنامه کشورش برای فروش تجهیزات نظامی به برزیل خبر داد و با اشاره به توافق دو کشور برای خرید هواپیماهای جنگی سی- ۲۹۵، نوسازی هواپیماهای برزیلی پی - ۳ اوریون و انتقال فناوری شبیه سازی آتش توپخانه ˈتکنوبیتˈ از سوی اسپانیا به آن کشور گفت که شرکت کشتی سازی اسپانیایی ˈناوانتیاˈ نیز قصد دارد پنج رزمناو ، پنج کشتی گشت زنی و یک کشتی پشتیبانی به برزیل بفروشد.

آرگوئه یس تصریح کرد :موقعیت های بزرگی برای صنعت اسپانیا در امریکای لاتین فراهم شده است و ما قصد داریم در روند نوسازی تجهیزات نظامی کشورهایی نظیر برزیل، پرو، شیلی و کلمبیا فعالانه شرکت کنیم.بر اساس این گزارش، معاون وزیر دفاع اسپانیا در ریو دو ژانیرو همچنین با وزیر دفاع آفریقای جنوبی ، معاون وزیر دفاع کلمبیا و وزیر دفاع ترکیه دیدار و گفتگو کرد .

منبع:ایرنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.