کشف شهاب سنگ باستانی عطارد در مراکش

تحقیقات صورت گرفته بر روی نمونه شهاب سنگ متعلق به عطارد نشان می دهد، این سنگ فضایی چند میلیون سال بدور خورشید در حال چرخش بوده است. کشف شهاب سنگ باستانی عطارد در مراکش+ تصویر

سنگ فضایی سبز رنگ NWA۷۳۲۵ سال گذشته در مراکش کشف شد و محققان برای کشف منشأ و ماهیت اصلی، مطالعات مختلفی روی آن انجام دادند.

پروفسور «آناتونی ایروینگ» از محققان علوم زمین و فضا در دانشگاه واشنگتن و متخصص شهاب سنگ ها معتقد است، سنگ NWA۷۳۲۵ نخستین نمونه شهاب سنگ متعلق به عطارد محسوب می شود که از جو زمین عبور کرده است.

این سنگ متعلق به زمین، مریخ یا یک سیارک نبوده و با توجه به ترکیبات گازهای داخل سنگ می توان گفت که NWA۷۳۲۵ از عطارد یا سیاره دیگری مشابه همسایه نزدیک خورشید آمده است.

مطالعات صورت گرفته نشان می دهد، سال ها قبل سیارکی با سطح نزدیک ترین سیاره به خورشید (عطارد) برخورد کرده و در نتیجه این برخورد سنگ سبز رنگ NWA۷۳۲۵ از سطح سیاره جدا و در فضا سرگردان شده است.

این تکه سنگ باستانی میلیون ها یا حتی یک میلیارد سال بدور خورشید در حال چرخش بوده و در نهایت وارد مدار زمین شده و در مراکش فرود آمده است.

منبع:ایسنا