فضا چه بر سر سلول‌های انسان می‌آورد

فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین‌المللی همیشه تصاویر چشمگیری را از مناظر زیبای فضا ثبت می‌کنند اما این بار موضوع این تصاویر به فضای درون بدن اختصاص داشته و واکنش بدن در مدار را نمایش داده است. فضا چه بر سر سلول‌های انسان می‌آورد

تصویر جدید فضانوردان از سلولهای بدن انسان «انگشت طلا» نام دارد که به نمایش یک مونوسیت سلول ایمنی به عنوان یک منظره شفاف به رنگ نارنجی سوخته با رگه‌هایی به رنگ سبز پرداخته است.

این تصویر در فضا با استفاده از دستگاه انکوباتور کوبیک سازمان فضایی اروپا در شرایط شبیه‌سازی شده گرانش به ثبت رسیده که از یک سانتریفوژ برای تقلید گرانش در بی وزنی فضا استفاده می‌کند.

برای این کار، سلولهای ایمنی بر روی اسلایدهای پوشیده شده از طلا درون انکوباتور قرار داده شدند. این سلولها طلا را از بین برده و محققان در زمین توانستند حرکات آنها در فضا را اندازه‌گیری کنند.

برای ثبت این تصویر، پادتنهایی که در زیر یک میکروسکوپ فلورسنت می‌درخشند به این سلولها اضافه شد تا رنگها را نمایش داده و پروتئینهای خاص را قابل شناسایی کند.

برخی سلولها مانند سلولهای موجود در ماهیچه‌ها یا سیستم ایمنی بدن متحرک بوده و سلولهای دیگر مانند انواع موجود در استخوانها ثابت هستند.

شناخت تاثیرات پرواز در فضا بر حرکت سلولها برای قضلنوردان و طراحان ماموریتهای فضایی اهمیت دارد.

در زمین، حرکت سلولها به یکپارچگی ساختار داخلی سلول موسوم به اسکلت سلولی بستگی دارد.

محققان دانشگاه ساساری و گروه زیست‌شناسی فضایی موسسه فناوری فدرال سوئیس در زوریخ دریافتند که تغییرات اسکلت سلولی در بی‌وزنی منجر به کاهش تحرک سلولها می‌شود.

این فرآیند ممکن است یکی از دلایلی باشند که فضانوردان در زمان زندگی در فضا از ضعف سیستم ایمنی رنج می‌برند.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.