ترغیب مردم چین به استفاده از سامانه جهت‌یابی ماهواره‌ای بومی

دولت چین در حال تشویق مردم بر استفاده از سامانه جهت‌یابی ماهواره‌ای بومی با نام "بای‌دو" بوده و در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از آن در گوشی‌های همراه است. ترغیب مردم چین به استفاده از سامانه جهت‌یابی ماهواره‌ای بومی

یانگ چیانگ ون، دانشمند پیشرو از دفتر جهت‌یابی ماهواره‌ای چین گفت: سیستم "بای دو" تا کنون به خوبی اجرا شده است و با توجه به دقت بالا در جهت‌یابی، از ۲۷ دسامبر سال گذشته و از زمان شروع ارایه خدمات به کاربران در آسیا و اقیانوس آرام پیوسته در حال پیشرفت است.

وی گفت: ما در حال جست‌وجوی سیاست‌های مطلوب و جذب سرمایه‌گذاران برای ترویج بیشتر این تکنولوژی برای عموم کاربران هستیم و زمان زیادی طول نخواهد کشید که تلفن‌های همراه به سیستم "بای دو" خواهند پیوست.

دولت چین از سال ۲۰۰۰ شروع به ساخت پایگاه فضایی، جهت‌یابی و سیستم زمانبندی شخصی برای خود کرد و تا کنون این کشور ۱۶ ماهواره جهت یاب و همچنین چهار ماهواره آزمایشی برای آزمایش جهت‌یابی "بای دو" به فضا فرستاده است که همه آنها نتیجه موفقیت آمیزی داشته‌اند.

به گزارش رادیو چین، "بای دو" تا کنون بیشتر مجوز خدمات جهت یابی را به دولت چین و کاربران نظامی برای حمل و نقل، گزارش آب و هوا، حق ماهیگیری، جنگلداری، ارتباطات راه دور، نظارت هیدرولوژیکی و نقشه خوانی ارایه کرده است و در نظر دارد این خدمات را در میان مردم نیز گسترش دهد.

یانگ در پایان افزود: طرفداران استفاده از "بای دو" در میان مردم روز به روز در حال افزایش هستند و چهارمین کنفرانس جهت‌یابی ماهواره‌ای، در ماه می در ووهان مرکز استان هه بی برگزار می‌شود که در این کنفرانس بر روی فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی نرم افزارهای این سیستم تمرکز بیشتری خواهد شد.

منبع:ایسنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.