تصاویر دیدنی یک گلایدر از لبه فضا

طراح سوئدی با استفاده از یک گلایدر با کنترل رادیویی، موفق به ثبت تصاویر بسیار جالب از لبه فضا شده است.دیوید ویندستال، سازنده بالگرد سه پره‌ای RCExplorer برای ثبت این تصاویر خیره‌کننده، یک گلایدر را با اتصال به یک بالن به ارتفاع ۳۰.۵ متری ارسال کرده و سپس آنرا دوباره به زمین بازگرداند. تصاویر دیدنی یک گلایدر از لبه فضا

تصاویر بدست آمده از یک دوربین آنبرد بر روی این هواپیمای کنترل از راه دور در دنیای اینترنت به محبوبیت زیادی دست پیدا کرد، اگرچه این ماموریت آن چنان که باید با موفقیت همراه نبود چرا که این هواپیما نتوانست جلوی پای ویندستال فرود بیاید.

یک بالون هواشناسی پر شده از هیدروژن که به گفته ویندستال از هلیوم ارزانتر است، این گلایدر را پس از پرتاب از سوئد تا ارتفاع ۳۰.۵ متری بالا برد.

وی در مورد ساخت این هواپیمای کنترل از راه دور می‌گوید: موارد زیادی را باید برای ارسال یک گلایدر به فضا در نظر گرفت. برای مثال در طول صعود، دما ممکن است تا منفی ۴۰ یا ۵۰ درجه سانتیگراد افت داشته باشد. من باید از امنیت دستگاههای الکترونیک، ‌پیلها و مکانیسم فرمان یار در برابر این محیط شدید اطمینان حاصل می‌کردم.

ارسال بالگرد کنترل از راه دور بر روی یک بالون هواشناسی به فضا

این تصویر ۳۰ ثانیه پس از پرتاب از میان ابرها ثبت شده است