تصاویر دیدنی یک گلایدر از لبه فضا

طراح سوئدی با استفاده از یک گلایدر با کنترل رادیویی، موفق به ثبت تصاویر بسیار جالب از لبه فضا شده است.دیوید ویندستال، سازنده بالگرد سه پره‌ای RCExplorer برای ثبت این تصاویر خیره‌کننده، یک گلایدر را با اتصال به یک بالن به ارتفاع ۳۰.۵ متری ارسال کرده و سپس آنرا دوباره به زمین بازگرداند. تصاویر دیدنی یک گلایدر از لبه فضا

تصاویر بدست آمده از یک دوربین آنبرد بر روی این هواپیمای کنترل از راه دور در دنیای اینترنت به محبوبیت زیادی دست پیدا کرد، اگرچه این ماموریت آن چنان که باید با موفقیت همراه نبود چرا که این هواپیما نتوانست جلوی پای ویندستال فرود بیاید.

یک بالون هواشناسی پر شده از هیدروژن که به گفته ویندستال از هلیوم ارزانتر است، این گلایدر را پس از پرتاب از سوئد تا ارتفاع ۳۰.۵ متری بالا برد.

وی در مورد ساخت این هواپیمای کنترل از راه دور می‌گوید: موارد زیادی را باید برای ارسال یک گلایدر به فضا در نظر گرفت. برای مثال در طول صعود، دما ممکن است تا منفی ۴۰ یا ۵۰ درجه سانتیگراد افت داشته باشد. من باید از امنیت دستگاههای الکترونیک، ‌پیلها و مکانیسم فرمان یار در برابر این محیط شدید اطمینان حاصل می‌کردم.

ارسال بالگرد کنترل از راه دور بر روی یک بالون هواشناسی به فضا

این تصویر ۳۰ ثانیه پس از پرتاب از میان ابرها ثبت شده است

تصویر جالبی از ابرهای اقیانوسی در ۶۷ دقیقه پس از پرتاب

گلایدر به همراه دوربین کوچک و پیل آن پیش از پرتاب

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.