برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر

ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است. برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زمانی که دو کهکشان با هم برخورد می‌کنند اجرام در حال چرخش در اطراف سیاه‌چاله‌های آن کهکشان تحت فشار قرار می‌گیرند و حجم بسیار عظیمی از انرژی آزاد می‌شود.

در پی برخورد این کهشان‌ها یک هسته کهکشانی فعال به وجود می‌آید که در مرکز آنها سیاه‌چاله‌های کلان‌جرم به وجود می‌آید.

سیاه چاله کلان جرم بزرگترین نوع سیاه‌چاله در کهکشان‌هاست که گمان می‌رود در مرکز تقریباً همه کهکشان‌ها از جمله کهکشان راه شیری نیز یافت شود و دارای جرمی معادل صدها هزار تا چندین میلیارد برابر جرم خورشید هستند.

این سیاه‌چاله‌ها پر جرم‌ترین نوع سیاه‌چاله‌ها هستند و گرانش بسیار زیادی دارند که در جهان بی نظیر است.مشاهدات تلسکوپ " نواستار"(NuStar) ناسا نشان می‌دهد این پدیده در اثر ترکیب گرانش دو کهکشان که سرعت دورانی آنها را کند می‌کند و سبب کشیده شدن اجرام دو کهکشان به داخل سیاه‌چاله‌ها می‌شود، بوجود می‌آید.

پس از کاهش اثرات برخورد دو کهکشان مجددا اجرام مختلف از جمله ستاره‌ها، سیارات و دیگر اجرام شروع به گردش در اطراف سیاه‌چاله‌ها می‌کنند.کلودیو ریچی مسئول انجام این مطالعه گفت: این داده‌ها به ما کمک می‌کند تا بتوانیم به اطلاعات بیشتری درباره رابطه یک سیاه‌چاله و کهشکان میزبان آن برسیم.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.