تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید

ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است. تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس اینسایدر، این طرح اولیه دارای شش چرخ است و به طور کامل از فیبرکربنی و آلومینیوم ساخته شده است. علاوه بر آن با انرژی خورشیدی کار می کند.

هدف از طراحی این مریخ نورد جابه جایی چهار فضانورد است. وسیله نقلیه فضایی مذکور دارای آزمایشگاه مخصوص خود است که در صورت نیاز جدا می شود.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید

شش چرخ مریخ نورد ۱.۳ متر ارتفاع و ۷۵ سانتی متر عرض دارند و در آن مجراهای هوایی طراحی شده که سبب می شود شن و خاک سخت مریخ از آنها رد شوند و به چرخ ها آسیب نرسانند. این وسیله نقلیه فضایی مذکور دارای ۸.۵ متر طول، ۴ متر عرض و ۳.۴ متر ارتفاع دارد. البته وزن آن مشخص نیست اما سازندگانش تخمین می زنند حدود ۲.۲۵۰ کیلوگرم باشد .

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید

ناسا هنوز به طور رسمی این پروژه را اعلام نکرده اما چند روزی است که تصاویر مختلف از وسیله نقلیه عظیم در شبکه های اجتماعی مختلف منتشر شده است .

در حال حاضر ناسا این وسیله نقلیه را در مرکز فضایی کندی در فلوریدا به نمایش گذاشته است. البته این مریخ نورد هرگز به سیاره سرخ رنگ سفر نخواهد کرد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.