ترکیه از نخستین ماهواره بومی خود رونمایی می‌کند

یک شرکت متعلق به وزارت دفاع ترکیه به زودی از نخستین ماهواره ساخت داخل، در استانبول رونمایی می‌کند. ترکیه از نخستین ماهواره بومی خود رونمایی می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آناتولی، شرکت مهندسی فناوری وزارت دفاع ترکیه در سیزدهمین نمایشگاه دستاوردهای صنایع دفاعی خود در ۹ الی ۱۲ ماه میلادی جاری در شهر استانبول، از اولین ماهواره بومی خود رونمایی می کند.

این شرکت در مطلبی با عنوان "پس از این جهان را آشکارتر و گسترده تر خواهیم دید" نوشت: با ماهواره بومی "لاگاری" قدرت تکنولوژی ماهواره‌ای ترکیه بُعد جدیدی به خود می‌گیرد. این ماهواره در روند عملیات جمع آوری اطلاعات و تحقیق در حوزه هایی از جمله رسم نقشه و بلایای طبیعی نظارت دقیقتری خواهد داشت.

داوود یلماز، مدیر کل شرکت مهندسی فناوری وزارت دفاع ترکیه، گفت: ماهواره لاگاری در طراحی و توانایی های آن، تولیدی کاملا مبتکرانه به شمار می رود.

وی افزود: این شرکت مدت زمان بسیاری را در عرصه ساخت ماهواره های کوچک فعالیت داشته است و به دنبال ارتقای صنعت دفاعی ترکیه است. بر اساس برنامه ریزی ها، این ماهواره از سال ۲۰۱۹ فعالیت خود را آغاز می کند.

ترکیه هم اکنون ۵ ماهواره فعال در فضا دارد و به دنبال تولید داخلی نسل جدیدی از ماهواره ها است که در سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ آنها را به فضا پرتاب کند و از این طریق ۹۱ درصد از مردم جهان از طریق ماهواره های ترکیه با یکدیگر در ارتباط خواهند بود.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.