پیش بینی استفان هاوکینگ؛ ۱۰۰ سال دیگر کار زمین تمام می شود

استفان هاوکینگ فیزیکدان مشهور در تازه ترین پیش بینی خود مدعی شده که انسان نمی تواند بیشتر از ۱۰۰ سال دیگر بر روی زمین زندگی کند و باید به فکر مهاجرت از آن باشد . پیش بینی استفان هاوکینگ؛ ۱۰۰ سال دیگر کار زمین تمام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تک تایمز، وی معتقد است روند تخریب محیط زیست به گونه ای است که به طور جدی وضعیت کره زمین را تهدید می کند و باید از فناوری های جدید فضایی به منظور حمل و نقل سریع انسان و یافتن سیارات قابل سکونت برای بشر استفاده کرد.

به گفته هاوکینگ مهم ترین تهدیدات کره زمین عبارتند از تغییرات آب و هوایی، ازدیاد جمعیت، بیماری های واگیردار و سقوط مکرر شهاب سنگ ها.

وی اظهار امیدواری کرده انسان ها طی سال های آینده بتوانند به زندگی بین سیاره ای عادت کنند و وسایل نقلیه فضایی بدین منظور کاملا آماده شوند.

هاوکینگ پیش از این و در سال ۲۰۱۶ پیش بینی کرده بود انسان ها می توانند هزار سال دیگر بر روی کره زمین زندگی کنند. اما طی کمتر از یک سال وی پیش بینی خود را به شکل نگران کننده ای تغییر داده است.

وی معتقد است پیشرفت در زمینه ستاره شناسی، زیست شناسی و صنعت هوا فضا سفر انسان ها به کره مریخ را ممکن خواهد کرد. انسان ها فرصت خواهند داشت طی مدت انجام این سفرها به خواب زمستانی بروند و در مقصد از خواب بیدار شوند.

این فیزیکدان معتقد است تسخیر ماه و مریخ توسط انسان ها می تواند از محو نوع بشر بر روی کره زمین جلوگیری کند و مریخ باید هدف بعدی انسان ها برای تسخیر و استعمار باشد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.