رویدادهای آسمانی نیمه دوم اردیبهشت

مدیرانجمن نجوم آماتوری ایران گفت: درنیمه دوم اردیبهشت شاهد پدیده های آسمانی مختلفی از جمله هم نشینی ماه و مشتری، ماه بدر، هم نشینی کیوان و ماه و قرار گرفتن ماه در اوج زمینی خواهیم بود. رویدادهای آسمانی نیمه دوم اردیبهشت

مهندس مسعود عتیقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا گفت: ساعت ۱:۵۴ بامداد دوشنبه ۱۸ اردیبهشت غول خانواده خورشیدی سیاره برجیس (مشتری) ۲.۱ درجه جنوب ماه خواهد بود که به این پدیده قران (هم نشینی) ماه و مشتری می گویند .

وی افزود: ساعت ۲:۱۳ دقیقه بامداد پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه به وضعیت بدر یا همان ماه کامل خواهد رسید و جمعه ۲۲ اردیبهشت ۲۱ دقیقه پس از نیمه شب ماه در اوج زمینی قرار می گیرد که ۴۰۶ هزار و ۲۱۲ کیلومتر با زمین فاصله خواهد داشت.

عتیقی خاطر نشان کرد: ساعت ۳:۳۷ دقیقه بامداد یکشنبه ۲۴ اردیبهشت سیاره زیبا و حلقه برگردن کیوان (زحل) ۳.۱ درجه جنوب ماه خواهد بود و سه روز بعد یعنی چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت سیاره تیز پای خانواده خورشیدی 'تیر' ساعت ۳:۳۰ دقیقه پس از نیمه شب به بیشترین کشیدگی غربی خود رسیده و ۲۵.۸ درجه با مهر تابان جدایی خواهد داشت؛ بهترین شرایط رصد این جرم در بامداد پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت خواهد بود.
    به گفته مدیر انجمن نجوم آماتوری، جمعه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۵:۳ دقیقه بامداد ماه به وضعیت تربیع آخر می رسد و در ساعت ۶ بامداد کره ماه به گره نزولی رسیده و به پایین صفحه مداری زمین می خزد و به این ترتیب وقایع آسمانی دومین ماه بهار ۹۶ به پایان می رسد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.