تولید قطعات در فضا به کمک معمار فضانورد+فیلم

شرکت "ساخته شده در فضا" که در زمینه تولید قطعات مورد نیاز در فضا با استفاده از چاپ سه‌بعدی فعالیت می‌کند، از جدیدترین محصول خود که علاوه بر تولید قطعات، سازه‌ آنها را نیز در فضا تکمیل می‌کند، رونمایی کرد. تولید قطعات در فضا به کمک معمار فضانورد+فیلم

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌کرانچ، شرکت "ساخته‌ شده در فضا " (Made in space)‌ از جدیدترین دستگاه خود که می‌تواند در فضا قطعه تولید کرده و با استفاده از بازوهای رباتیک خود آنها را به هم متصل کند، رونمایی کرد.

این دستگاه که "معمار فضانورد"(Archinaut)نام دارد، تلفیقی از یک چاپگر سه‌بعدی و چند بازوی رباتیک است که پس از چاپ شدن قطعات، آنها را به هم متصل می‌کند.

این دستگاه می‌تواند به عنوان یک کارخانه تولیدی خودکار در فضا مورد استفاده قرار بگیرد.

"اندرو راش" (Andrew Rush) ،رئیس شرکت "ساخته‌ شده در فضا" گفت: ما بسیار خرسندیم که موفق به ساخت تجهیراتی شده‌ایم که می‌تواند صنعت فضایی را متحول کند.

وی افزود: از دست دادن تجهیزات و قطعات ضروری در فضا می‌تواند بسیار خطرناک باشد و ما تلاش می‌کنیم بتوانیم تمام نیازهای فضانوردان و تجهیزات فضایی را در فضا رفع کنیم و وابستگی آنها به زمین را کاهش دهیم.

راش خاطرنشان کرد: یکی از بزرگترین چالش‌هایی که در زمان ساخت "معمار فضانورد" وجود داشت، انتخاب سخت‌افزار و مواد سازنده آن بود. ما باید گزینه‌ای را انتخاب می‌کردیم که هم برای تولید قطعات مورد نظر ما و هم دیگر حاضران در فضا قابل استفاده باشد.

رییس این شرکت در ادامه گفت: به علاوه این مواد باید در دمای بسیار بالا یا پایین و در معرض اشعه‌های کیهانی برای مدت طولانی قابل استفاده باشند.

ابعاد این دستگاه در حدود یک کوله‌پشتی متوسط است و می‌تواند سازه‌هایی به طول چندین متر تولید کند.

استفاده از زباله‌های فضایی بازیافت شده یکی از قابلیت‌های منحصر بفرد این دستگاه است.

شرکت "ساخته شده در فضا" تحت نظر و حمایت ناسا فعالیت می‌کند.

لینک دانلود فیلم

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.