فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است. فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ‌براساس گزارش‌ها این فضاپیمای بدون سرنشین که شبیه یک شاتل فضایی مینیاتوری است، بیش از ۷۲۰ روز در مدار زمین بوده و عملیات فرود آن در فلوریدا باعث شکستن دیوار صوتی شده که در سراسر این ایالت شنیده شده است .

فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B براساس اعلام نیروی هوایی آمریکا در ساعت ۷:۴۷ دقیقه صبح یکشنبه در باند فرودی که سابقا برای فرودهای شاتل‌های فضایی از دور خارج شده استفاده می‌شد، در پایگاه فضایی کندی در فلوریدا فرود آمده است.

رسانه‌ها گزارش دادند که این فضاپیمای بدون سرنشین ۹ متری به هنگام بازگشت خود سبب شکستن دیوار صوتی شده که بر سراسر مرکز فلوریدا تاثیر گذاشته و در مناطق دورتر نظیر تامپا و فورت میرس شنیده شده است .

این فضاپیمای ساخت شرکت بوئینگ در ماه مه ۲۰۱۵ از محل پایگاه نیروی هوایی آمریکا در کیپ کاناورال از طریق یک موشک اطلس ۵ به فضا پرتاب شد .

در ناوگان نیروی هوایی آمریکا دو فروند فضاپیمای X- ۳۷B وجود دارد و مقام‌های آمریکایی ادعا می‌کنند که از این فضاپیماها برای اجرای یک سری آزمایش‌های نامشخص برای مدت بیش از ۷۰۰ روز در مدار زمین استفاده می‌شود .

همچنین هزینه این برنامه نیز محرمانه است.

یک گروه غیرانتفاعی به نام بنیاد جهان ایمن که حامی تجسس صلح آمیز فضا است گفته که محرمانه بودن X- ۳۷B نشان می‌دهد که یکسری تجهیزات اطلاعاتی در آن، مورد ارزیابی یا آزمایش قرار می‌گیرد. این فضاپیماها یک چهارم اندازه شاتل‌های فضایی از گردونه خارج شده هستند.

این چهارمین و طولانی‌ترین ماموریتی بوده که از سوی فضاپیمای X- ۳۷B انجام شده است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.