بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند!

یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود. بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی نت، وی که در نشستی به نام Comic-Con در سیلیکون ولی با عنوان " آینده بشریت؟ ما در سال ۲۰۷۵ در کجا خواهیم بود؟ " شرکت کرده بود، اظهار داشت: اپل برای مدتی طولانی و مانند آی بی ام در صحنه خواهد بود. به نقدینگی اپل نگاه کنید. این شرکت می تواند در هر چیزی سرمایه گذاری کند. مسخره است که انتظار داشته باشیم آنها در سال ۲۰۷۵ در صحنه نباشند. اوضاع در مورد گوگل و فیس بوک هم به همین منوال است.

وزنیاک همچنین پیش بینی کرد که در دهه های آینده شهرهای جدیدی در بیابان ها شکل بگیرند و با توجه به پیشرفت فناوری خانه سازی در بیابان ها کار دشواری نخواهد بود. همچنین شاتل های پرسرعت می توانند افراد را به سرعت از نقطه ای به نقطه دیگر ببرند و پوشیدنی های هوشمند حرکت در گرمای طاقت فرسای بیابان ها را تسهیل می کنند.

وزنیاک از تاثیرگذاری فزاینده هوش مصنوعی هم خبر داد و پیش بینی کرد افراد قادر به تعامل با دیوارهای هوشمند و دیگر سطوح برای خرید، برقراری ارتباط و انجام تفریح و سرگرمی خواهند بود.

وزنیاک افزود که سیاره مریخ هم به مستعمره ای برای ساکنان کره زمین مبدل می شود و تا سال ۲۰۷۵ مسافرت به این سیاره قرمزرنگ هم رونق می گیرد. سکونت عده ای از ساکنان زمین بر روی مریخ و فعال شدن برخی صنایع سنگین در این سیاره از جمله دیگر پیش بینی های وی بود.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.