بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند!

یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود. بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی نت، وی که در نشستی به نام Comic-Con در سیلیکون ولی با عنوان " آینده بشریت؟ ما در سال ۲۰۷۵ در کجا خواهیم بود؟ " شرکت کرده بود، اظهار داشت: اپل برای مدتی طولانی و مانند آی بی ام در صحنه خواهد بود. به نقدینگی اپل نگاه کنید. این شرکت می تواند در هر چیزی سرمایه گذاری کند. مسخره است که انتظار داشته باشیم آنها در سال ۲۰۷۵ در صحنه نباشند. اوضاع در مورد گوگل و فیس بوک هم به همین منوال است.

وزنیاک همچنین پیش بینی کرد که در دهه های آینده شهرهای جدیدی در بیابان ها شکل بگیرند و با توجه به پیشرفت فناوری خانه سازی در بیابان ها کار دشواری نخواهد بود. همچنین شاتل های پرسرعت می توانند افراد را به سرعت از نقطه ای به نقطه دیگر ببرند و پوشیدنی های هوشمند حرکت در گرمای طاقت فرسای بیابان ها را تسهیل می کنند.

وزنیاک از تاثیرگذاری فزاینده هوش مصنوعی هم خبر داد و پیش بینی کرد افراد قادر به تعامل با دیوارهای هوشمند و دیگر سطوح برای خرید، برقراری ارتباط و انجام تفریح و سرگرمی خواهند بود.

وزنیاک افزود که سیاره مریخ هم به مستعمره ای برای ساکنان کره زمین مبدل می شود و تا سال ۲۰۷۵ مسافرت به این سیاره قرمزرنگ هم رونق می گیرد. سکونت عده ای از ساکنان زمین بر روی مریخ و فعال شدن برخی صنایع سنگین در این سیاره از جمله دیگر پیش بینی های وی بود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.