ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه

اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است . ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، دولت ترامپ طرح های جاه طلبانه ای را برای فعالیت گسترده در کره ماه در دست اجرا دارد و امیدوار است با استخراج منابع زیرزمینی موجود در تنها قمر کره زمین منبع جدیدی برای کسب درآمد داشته باشد.

بر اساس اسنادی که به تازگی در اختیار رسانه ها قرار گرفته، گروهی از مشاوران و دستیاران ترامپ از ناسا خواسته اند تا داده ها و نمونه هایی ارائه کنند که مشخص کند که ناسا چگونه قادر به ابداع فناوری های تازه ای برای افزایش همکاری با صنایع و عقد قراردادهای همکاری با آنان است.

ناسا هم در پاسخ از به بلوغ رسیدن فناوری های خود و قابلیت انتقال تجربیاتش به صنایع مختلف و امکان تجاری سازی آنها از طریق اجرای برنامه های متنوع خبر داده است. ناسا وعده داده که اجرایی شدن چنین طرح هایی هم ارزش اقتصادی دارند و هم به نفع جامعه هستند.

ناسا همچنین تایید کرده که در حال همکاری با برخی شرکت های خصوصی و تجاری فعال در حوزه هوافضا است و امکان فعالیت های تجاری مشترک در مدار کره زمین وجود دارد.

در بخش دیگری از این مکاتبات مشاوران ترامپ از ناسا در مورد منابع قابل استخراج از عمق کره ماه سوال کرده اند. ناسا در پاسخ استخراج نمونه هایی از منابع موجود در قطب جنوب کره ماه را یکی از اولویت های علمی خود اعلام کرده و افزوده که این بخش از ماه دارای آب، هیدروژن و متان است و استخراج این منابع بسیار ساده است. ناسا امیدوار است با استفاده از منابع یاد شده بتواند اجرای ماموریت های فضایی گسترده تری را ممکن کند.

جاه طلبی های دولت ترامپ برای استخراج انحصاری منابع کره ماه در شرایطی علنی می شود که این کشور و ۱۰۴ کشور دیگر پیمانی موسوم به Outer Space Treaty را به امضا رسانده اند که بر طبق آن بهره برداری و استفاده از فضای خارج از کره زمین و از جمله ماه و کرات آسمانی باید با همکاری و به منظور تامین منافع تمامی کشورهای جهان انجام شود.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.