ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه

اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است . ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، دولت ترامپ طرح های جاه طلبانه ای را برای فعالیت گسترده در کره ماه در دست اجرا دارد و امیدوار است با استخراج منابع زیرزمینی موجود در تنها قمر کره زمین منبع جدیدی برای کسب درآمد داشته باشد.

بر اساس اسنادی که به تازگی در اختیار رسانه ها قرار گرفته، گروهی از مشاوران و دستیاران ترامپ از ناسا خواسته اند تا داده ها و نمونه هایی ارائه کنند که مشخص کند که ناسا چگونه قادر به ابداع فناوری های تازه ای برای افزایش همکاری با صنایع و عقد قراردادهای همکاری با آنان است.

ناسا هم در پاسخ از به بلوغ رسیدن فناوری های خود و قابلیت انتقال تجربیاتش به صنایع مختلف و امکان تجاری سازی آنها از طریق اجرای برنامه های متنوع خبر داده است. ناسا وعده داده که اجرایی شدن چنین طرح هایی هم ارزش اقتصادی دارند و هم به نفع جامعه هستند.

ناسا همچنین تایید کرده که در حال همکاری با برخی شرکت های خصوصی و تجاری فعال در حوزه هوافضا است و امکان فعالیت های تجاری مشترک در مدار کره زمین وجود دارد.

در بخش دیگری از این مکاتبات مشاوران ترامپ از ناسا در مورد منابع قابل استخراج از عمق کره ماه سوال کرده اند. ناسا در پاسخ استخراج نمونه هایی از منابع موجود در قطب جنوب کره ماه را یکی از اولویت های علمی خود اعلام کرده و افزوده که این بخش از ماه دارای آب، هیدروژن و متان است و استخراج این منابع بسیار ساده است. ناسا امیدوار است با استفاده از منابع یاد شده بتواند اجرای ماموریت های فضایی گسترده تری را ممکن کند.

جاه طلبی های دولت ترامپ برای استخراج انحصاری منابع کره ماه در شرایطی علنی می شود که این کشور و ۱۰۴ کشور دیگر پیمانی موسوم به Outer Space Treaty را به امضا رسانده اند که بر طبق آن بهره برداری و استفاده از فضای خارج از کره زمین و از جمله ماه و کرات آسمانی باید با همکاری و به منظور تامین منافع تمامی کشورهای جهان انجام شود.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.