حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان

​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است. حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان

به گزارش ایسنا به نقل از انگجت، در این فیلم حرکت بیش از دو میلیون ستاره در صورت‌های فلکی مختلف از امروز تا پنج میلیون سال آینده به تصویر کشیده شده است.

آژانس فضایی اروپا با استفاده از اطلاعات ماهواره گایا و دوربین یک میلیارد پیکسلی آن به همراه داده‌های ماهواره هایپارکاس در رابطه با اندازه‌گیری محل قرارگیری اجرام آسمانی در دهه ۹۰ میلادی موفق به تولید این فیلم شده است.

سال گذشته تیم تحقیقاتی ماهواره گایا یک نقشه سه‌بعدی متشکل از ۱.۱ میلیارد ستاره منتشر کرد که از بین آنها تعداد ستاره‌هایی که اطلاعات دقیقی در رابطه با اندازه و فاصله آنها از یکدیگر مشخص است فقط ۲ میلیون ستاره است.

در این فیلم هر فریم برابر با ۷۵۰ سال است که در مجموع این فیلم حرکت این ستاره‌ها را طی پنج میلیون سال نمایش می‌دهد.

این ویدئو بخش بسیار کوچکی از اطلاعات ماهواره گایا را نمایش می‌دهد و این تیم اعلام کرده است که تا ۲۸ آوریل سال جاری میلادی اطلاعات کاملی از حرکت و فواصل تمام ۱.۱ میلیارد ستاره موجود در نقشه سه‌بعدی را منتشر خواهد کرد.

این اطلاعات به دانشمندان کمک می‌کند تا بتوانند نحوه تشکیل کهکشان‌ها را کشف کرده و محل قرارگیری ستارگان را در آینده با دقت بیشتری پیش‌بینی کنند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.