انتشار عکس نجومی عکاس ایرانی در وب سایت سازمان فضایی ناسا

عکسی که عکاس نجومی ایرانی از نمای سایه زمین بر قله دماوند گرفته است در وب سایت عکس روز نجومی سازمان فضایی ناسا منتشر شد. انتشار عکس نجومی عکاس ایرانی در وب سایت سازمان فضایی ناسا

مجید قهرودی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: امروز میلیون ها نفر از سراسر جهان شاهد این تصویر هستند.

وی با تأکید بر اینکه وب سایت عکس روز نجومی سازمان فضایی ناسا حدود ۲۲ سال است که فعالیت می کند افزود: در این ۲۲ سال فقط عکس ۸ عکاس ایرانی منتشر شده است و من نفر نهم هستم.

قهرودی ادامه داد: بابک امین تفرشی یکی از سرشناس ترین عکاس های نجومی کشورمان است که عکس نجومی وی در این وب سایت منتشر شده است.

وی گفت: میلیون ها عکاس نجومی در جهان هستند که آرزوی انتشار عکسشان را در وب سایت عکس روز نجومی ناسا دارند که این اتفاق نیز برای من یک آرزو بود.

این عکاس نجومی با اشاره به اینکه این عکس را از فراز قله توچال گرفتم افزود: قله دماوند از فراز توچال به وضوح مشاهده می شود و من این عکس را غروب دیروز گرفتم که در این عکس سایه زمین را بر روی قله دماوند می توانید ببینید.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.