لحظه نابود کردن ماهواره جاسوسی فرازمینی ها در مدار زمین

ماهواره شوالیه سیاه جز مشهورترین ماهواره هایی که گفته می شود هزاران سال پیش توسط فرازمینی ها با هدف رصد انسان در مدار زمین قرار گرفته است. لحظه نابود کردن ماهواره جاسوسی فرازمینی ها در مدار زمین

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ نظریه پردازان توطئه با استناد به ویدئویی که به تازگی منتشر کرده اند ادعای عجیبی را مطرح کرده اند. آنها می گویند این ویدئو لحظه نابودی یک ماهواره متعلق به موجودات فضایی را نشان می دهد. در این ویدئو دیده می شود که یک شهاب سنگ بزرگ درخشان بعد از اینکه یک شی پرنده ناشناس به آن نزدیک می شود به سرعت به سمت فضا حرکت می کند.

بنا به گفته یکی از نظریه پردازان تئوری توطئه از یک موشک خاص برای نابودی این ماهواره جاسوسی فرازمینی ها استفاده شده است. ماهواره شوالیه سیاه در بین جستجوگران فرازمینی ها جز مشهورترین ماهواره هایی که گفته می شود هزاران سال پیش توسط آنها با هدف رصد انسان در مدار زمین قرار گرفته است. " تیلور کلاک نر " یکی از محققان فرازمینی ها در این خصوص گفت : " این ویدئو اندکی برایم مشکوک است چرا که توسط پروفایلی ناشناس و نچندان مشهور منتشر شده است. " با این حال به اعتقاد " تیلور "  این دستگاه عجیب متعلق به فرازمینی ها بوده و به منظور رصد زمیندر مدار زمین قرار گرفته بود.

گفتنی است؛ ماهواره شوالیه سیاه حدود ۱۳ هزار سال است که در مدار زمین قرار گرفته است و توسط " نیکولا تسلا " مخترع صربی الاصل آمریکایی در سال ۱۹۳۲ کشف گردید.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.