انتشار نخستین تصاویر از تازه ترین کپسول فضایی

شرکت موشک سازی بلواوریجین نخستین تصاویر از کپسول فضایی را منتشر کرده است. قرار است سال آینده تعداد توریست با این کپسول به فضا سفر کنند. انتشار نخستین تصاویر از تازه ترین کپسول فضایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پاپ ساینس، شرکت بلواوریجین که در اصل به جف بزوس(صاحب شرکت آمازون) تعلق دارد، به تازگی تصاویری از کپسول توریستی فضایی خود را منتشر کرده است.

فضای داخلی این کپسول که New Shepard نام دارد، جادار به نظر می رسد. New Shepard گنجایش شش نفر را دارد و مسافران می توانند از پنجره های بزرگ آن به طور کامل فضا را تماشا کنند.

انتشار نخستین تصاویر از تازه ترین کپسول فضایی

در حقیقت فضای داخلی کپسول بلو اوریجین معادل ۱۴ مترمربع است، بنابراین مسافران می توانند هنگام بی وزنی، به راحتی در آن معلق شوند.

سیستم ارسال New Shepard شامل یک کپسول است که روی یک موشک نصب می شود و مسافر و بار را به ارتفاع ۱۰۰متری بالای زمین می فرستد. این دو وسیله همراه یکدیگر به فضا فرستاده می شوند. سپس کپسول از موشک جدا شده و به آرامی در فضا رها می شود. پس از چند دقیقه سقوط آزاد کپسول به آرامی و با چترهای نجات به زمین فرود می آید.

جالب آنکه موشک و کپسول برای چند بار استفاده ساخته شده اند. به این ترتیب شرکت می تواند بارها موشک و کپسول توریستی را به فضا بفرستد.

پیش بینی می شود آزمایش New Shepard در سال جاری انجام شود. البته شرکت تاکنون قیمت دقیقی برای سفرهای فضایی خود مشخص نکرده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.