استفاده از مریخ نورد برای کشف آلودگی به اورانیوم در زمین

گروهی از محققان دانشگاه میشیگان از روشی جدید به کمک خودروهای مریخ نورد برای ردگیری تشعشعات اورانیوم از کیلومترها دورتر خبر داده اند. استفاده از مریخ نورد برای کشف آلودگی به اورانیوم در زمین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، مریخ نوردهای یاد شده مجهز به لیزرهای خاصی هستند که می توانند تسلیحات دارای اورانیوم را از راه دور تشخیص دهند.

با توجه به دشواری شناسایی تشعشعات اورانیوم ۲۳۵ محققان از لیزر به کار گرفته شده در مریخ نوردهایی که برای شناسایی برخی ترکیبات شناسایی خاص در این سیاره قرمز رنگ استفاده می شد، بهره گرفته اند.

این رشته های لیزری از راه دور به سمت مواد ناشناخته تابانده می شوند و در اثر تعامل آنها با سطح هر ماده یک ماده میکروپلاسما تولید می شود. پلاسمای یاد شده در تعامل با اکسیژن هوا، مولکول های اکسید برانگیخته تولید می کند که طول موج خاصی از نور منتشر می کنند که با تحلیل آن می توان مولکول ها، اتم ها و ایزوتوپ های موجود در مواد ناشناخته را شناسایی کرد.

از این روش برای شناسایی موفق اورانیوم ۲۳۸ و ۲۳۵ استفاده شده است. البته محققان اعلام نکرده اند که این روش از فاصله چندکیلومتری برای شناسایی مواد هسته ای قابل استفاده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.