فضاپیمای گمشده هندی‌ها پیدا شد

دانشمندان ناسا با استفاده از فناوری جدید رادار بین سیاره‌ای موفق به یافتن فضاپیمای چاندرایان ۱(اولین ماموریت هند به ماه که از دست رفته تلقی می‌شد) شدند. فضاپیمای گمشده هندی‌ها پیدا شد

به گزارش ایسنا به نقل از ایندین اکسپرس، سازمان فضایی آمریکا ناسا اعلام کرد فضاپیمای چاندرایان ۱ که اولین ماموریت هند به ماه بود و مدتها از دست رفته تلقی می‌شد، هنوز هم در مدار ماه در حال فعالیت است.

سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) ارتباط با چاندرایان-۱ را که در ۲۲ اکتبر سال ۲۰۰۸ از ایستگاه فضایی ساتیش داوان به فضا پرتاب شده بود، در ۲۹ اوت سال ۲۰۰۹ از دست داد.

اکنون دانشمندان ناسا موفق به یافتن این فضاپیمای گمشده شدند و تعیین کردند که چاندرایان-۱ هنوز در ۲۰۰ کیلومتری بالای سطح ماه در حال گردش است.

فضاپیمای گمشده هندی‌ها پیدا شد

گفتنی است که پیدا کردن این فضاپیمای مفقود شده برای دانشمندان یک چالش تکنولوژیکی محسوب می‌شد زیرا تلسکوپ‌های نوری قادر به جستجوی اشیاء کوچک پنهان شده در تابش خیره کننده ماه نبوده و تشخیص این اشیاء در مدار اطراف قمر زمین کاری بسیار دشوار است.

با این حال، دانشمندان ناسا با بهره گیری از فناوری رادار بین سیاره‌ای، موفقیت به موقعیت یابی این فضاپیما شدند.

محققان بر این باورند که این روش جدید می‌تواند به برنامه ریزان ماموریت‌های آینده ماه کمک کند.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .