دانشمندان دانشگاه هاروارد به دنبال تعبیر سیگنال‌های دریافتی از موجودات فضایی

یکی از دانشمندان دانشگاه هاروارد باور دارد انسان‌ها پیام‌های رادیویی بیگانه‌های فضایی را به درستی تعبیر نکرده‌اند. دانشمندان دانشگاه هاروارد به دنبال تعبیر سیگنال‌های دریافتی از موجودات فضایی

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، «اَوی لئوب» پروفسور دانشگاه هاروارد معتقد است ممکن است انسان‌ها در گذشته پیام‌هایی را از موجودات فضایی دریافت کرده باشند ولی متوجه آن نشده باشند. این امکان وجود دارد که پیام‌های رادیویی عجیبی که بارها در زمین دریافت شده از سوی یک سفینه فضایی نوری ارسال شده باشد.

لئوب می گوید پیام‌های رادیویی (FRB) که از سال ۲۰۰۷ دریافت شده‌اند گواهی بر وجود فناوری پیشرفته موجودات فضایی است. این در حالیست که دانشمندان هنوز از منبع این امواج رادیویی مطمئن نیستند و نمی‌توانند آن را با اطمینان به بیگانه‌ها نسبت دهند.

لئوب در این خصوص می‌گوید: «پیام‌های رادیویی که دریافت می‌شود بسیار سریع است و به نظر می‌رسد فاصله منبع آن تا زمین بسیار زیاد است. ما درباره منبع این امواج مطمئن نیستیم اما فکر کردن به یک منبع مصنوعی (نه طبیعی) ارزشمند است».

امواج رادیویی دریافت شده فقط یک میلی‌ثانیه طول می‌کشند و منبع آنها مشخص نیست. این امواج نخستین بار در سال ۲۰۰۷ دریافت شدند و تعداد دفعات ارسال آنها محدود است. همچنین دانشمندان می‌گویند این امواج در فواصل زمانی معینی دریافت می‌شوند.

از نظر لئوب چنین موجی فقط می‌تواند از طریق یک ژنراتور خورشیدی به اندازه یک سیاره ارسال شود. با اینکه چنین فناوری در اختیار انسان نیست اما در قوانین فیزیک می‌گنجد و ممکن است یک تمدن توسعه‌یافته فرازمینی به آن دست یافته باشد.

لئوب و همکارش در دانشگاه هاروارد بر این باورند که چنین ژنراتوری به انرژی زیادی نیاز دارد که ممکن است به ذوب شدن آن بیانجامد. برای اینکه این ژنراتور ذوب نشود باید با آب خنک شود و اندازه‌اش دو برابر سیاره زمین باشد. لئوب می‌گوید از آنجاییکه علم بر پایه شواهد است نه تصورات، فرضیه وی باید ابتدا اثبات شود.

تصویری تخیلی از این فرستنده رادیویی

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .