دانشمندان دانشگاه هاروارد به دنبال تعبیر سیگنال‌های دریافتی از موجودات فضایی

یکی از دانشمندان دانشگاه هاروارد باور دارد انسان‌ها پیام‌های رادیویی بیگانه‌های فضایی را به درستی تعبیر نکرده‌اند. دانشمندان دانشگاه هاروارد به دنبال تعبیر سیگنال‌های دریافتی از موجودات فضایی

به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت، «اَوی لئوب» پروفسور دانشگاه هاروارد معتقد است ممکن است انسان‌ها در گذشته پیام‌هایی را از موجودات فضایی دریافت کرده باشند ولی متوجه آن نشده باشند. این امکان وجود دارد که پیام‌های رادیویی عجیبی که بارها در زمین دریافت شده از سوی یک سفینه فضایی نوری ارسال شده باشد.

لئوب می گوید پیام‌های رادیویی (FRB) که از سال ۲۰۰۷ دریافت شده‌اند گواهی بر وجود فناوری پیشرفته موجودات فضایی است. این در حالیست که دانشمندان هنوز از منبع این امواج رادیویی مطمئن نیستند و نمی‌توانند آن را با اطمینان به بیگانه‌ها نسبت دهند.

لئوب در این خصوص می‌گوید: «پیام‌های رادیویی که دریافت می‌شود بسیار سریع است و به نظر می‌رسد فاصله منبع آن تا زمین بسیار زیاد است. ما درباره منبع این امواج مطمئن نیستیم اما فکر کردن به یک منبع مصنوعی (نه طبیعی) ارزشمند است».

امواج رادیویی دریافت شده فقط یک میلی‌ثانیه طول می‌کشند و منبع آنها مشخص نیست. این امواج نخستین بار در سال ۲۰۰۷ دریافت شدند و تعداد دفعات ارسال آنها محدود است. همچنین دانشمندان می‌گویند این امواج در فواصل زمانی معینی دریافت می‌شوند.

از نظر لئوب چنین موجی فقط می‌تواند از طریق یک ژنراتور خورشیدی به اندازه یک سیاره ارسال شود. با اینکه چنین فناوری در اختیار انسان نیست اما در قوانین فیزیک می‌گنجد و ممکن است یک تمدن توسعه‌یافته فرازمینی به آن دست یافته باشد.

لئوب و همکارش در دانشگاه هاروارد بر این باورند که چنین ژنراتوری به انرژی زیادی نیاز دارد که ممکن است به ذوب شدن آن بیانجامد. برای اینکه این ژنراتور ذوب نشود باید با آب خنک شود و اندازه‌اش دو برابر سیاره زمین باشد. لئوب می‌گوید از آنجاییکه علم بر پایه شواهد است نه تصورات، فرضیه وی باید ابتدا اثبات شود.

تصویری تخیلی از این فرستنده رادیویی

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.