ماهواره های تجاری انگلیس تا ۲۰۲۰ به فضا می روند

براساس لایحه پیشنهادی جدید پروازهای فضایی انگلیس، این کشور می تواند تا ۲۰۲۰ میلادی نخستین ماهواره های تجاری خود را به فضا بفرستد . ماهواره های تجاری انگلیس تا ۲۰۲۰ به فضا می روند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای نیوز، این لایحه قانونی مسیر را برای تاسیسو عملیاتی کردن ایستگاه های فضایی فراهم می کنند.

هرچند در ۶۰ سال گذشته انگلیس برنامه فضایی قدرتمندی داشته اما شرکت های خصوصی هنوز هم برای ارسال ماهواره های خود به خدمات کشورهایی مانند آمریکا و هند و ژاپن تکیه دارند .

از سوی دیگر طارق احمد وزیر هوانوردی انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد: ما هیچ گاه از خاک انگلیس پروازی به فضا انجام نداده ایم. هدف ما از ارائه این لایحه ایجاد دسترسی ایمن و رقابتی به فضا از خاک انگلیس است تا بتوانیم طی ۴۰ سال آتی در این زمینه پیشرو باشیم .

علاوه بر آن وزارت حمل ونقل این کشور نیز اعلام کرده تسهیل شرایط دسترسی مستقیم به فضا به دانشمندان کمک می کند در شرایط خلاء و فقدان جاذبه آزمایشاتی انجام دهند.

این درحالی است که هم اکنون ناسا مشغول انجام آزمایشاتی در ایستگاه فضایی بین المللی  برای مطالعه تاثیرات بی وزنی (microgravity) بر ریزساختارها و فارماکوکینتیک ها است. همچنین این اقدام به دانشمندان کمک می کند تا صدها آزمایش درباره موضوعاتی مختلف مانند روند پیری و عملکرد بدن انسان انجام دهند .

فارماکوکینتیک شاخه ای از داروسازی است که به تاثیر دارو در بدن می پردازد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.