بررسی وضعیت تجهیزات زمینی ماهواره

در نوزدهمین گزارش سالانه انجمن صنعت ماهواره
    انجمن صنعت ماهواره (SIA)، یک انجمن تجاری آمریکایی است که فعالیت‌ اپراتورهای ماهواره‌، ارائه‌دهندگان خدمات ماهواره‌ای، سازندگان ماهواره، ارائه‌دهندگان خدمات پرتاب و همچنین تأمین‌کنندگان تجهیزات زمینی را معرفی می‌نماید. این انجمن گزارش ۲۰۱۶ خود با موضوع وضعیت جهانی صنایع ماهواره‌ای را روز ۱۳ خرداد سال جاری منتشر کرد.  بررسی وضعیت تجهیزات زمینی ماهواره

گزارش‌ ارائه شده در چهار بخش اصلی به شرح زیر وضعیت ماهواره‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد:

۱)ساخت ماهواره
    ۲)خدمات ماهواره‌ای
    ۳)صنعت پرتاب
    ۴)تجهیزات زمینی

در این مطلب، اطلاعات مندرج در بخش تجهیزات زمینی ماهواره که در گزارش مذکور آورده شده، ارائه می‌شود.

درآمد حاصل از تجهیزات زمینی ماهواره

تجهیزات زمینی شامل دو بخش کلی و زیربخش‌هایی به شرح زیر است:

◀تجهیزات شبکه: گیت‌وی‌ها (Gateways)، ایستگاه‌های کنترل، ترمینال‌های دارای دهانه بسیار کوچک (VSATs)

◁تجهیزات مصرف‌کننده: دیش‌های تلویزیون ماهواره‌ای، تجهیزات رادیو ماهواره‌ای، دیش‌های پهنای باند ماهواره، تلفن‌های ماهواره و ترمینال‌های ماهواره‌ای موبایل، سخت‌افزارهای مستقل ناوبری ماهواره‌ای

درآمد حاصل از تجهیزات زمینی ماهواره بدین قرار است:

◀مجموع درآمد حاصل از تجهیزات زمینی ماهواره در سال ۲۰۱۵، یک درصد افزایش داشته است.

◁درآمد حاصل از تجهیزات شبکه ۳ درصد افزایش دشته است.

◀تأمین تجهیزات ناوبری ماهواره‌ای برای مشتریان (یعنی GNSS) در سال ۲۰۱۵ نیز همچون سال ۲۰۱۴، ۵۳ درصد از کل درآمد حاصل از تجهیزات زمینی را به خود اختصاص داده است.

◁درآمد حاصل از تأمین تجهیزات برای تلویزیون، رادیو، پهنای باند و ترمینال‌های موبایل ماهواره‌ای ۲ درصد افزایش داشته است. اگرچه افزایش اندک ترمینال‌های تلویزیون ماهواره‌ای نسبت به سال ۲۰۱۴ موجب رشد آهسته‌ای در این بخش شده است.

منبع خبر : www.sia.org