برنامه‌ریزی چین برای ۳۰ پرتاب در سال ۲۰۱۷

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، سازمان علوم و فناوری هوافضای چین اظهار داشته است قصد دارد ۳۰ پرتاب در سال ۲۰۱۷ انجام بدهد که از  آن جمله می‌توان به پرتاب موشک‌های جدید Long March ۵ و Long March ۷ اشاره کرد.  برنامه‌ریزی چین برای ۳۰ پرتاب در سال ۲۰۱۷

مأموریت‌های اصلی که پرتاب آنها در سال ۲۰۱۷ برنامه‌ریزی شده  است، عبارتند از مأموریت بازگشت نمونه ماه‌نورد change-۵ و اولین پرواز یک نمونه از فضاپیمای حامل Tianzhou به ماژول آزمایشگاهی Tiangong-۲. شایان ذکر است چین ۲۲ پرتاب در سال ۲۰۱۶ انجام داده است که رکورد ملی جدیدی محسوب می‌شود و بدین ترتیب در کنار آمریکا بیشترین تعداد پرتاب‌های سال ۲۰۱۶ را به خود اختصاص داده است.

منبع: www.gbtimes.com