ماهواره هواشناسی جدید سازمان NOAA نخستین تصاویر خود را ارسال کرد

ماهواره هواشناسی جدید ناسا، نخستین تصاویر ثبت‌شده‌ی خود از کره‌ی زمین را ارسال کرد. ماهواره هواشناسی جدید سازمان NOAA نخستین تصاویر خود را ارسال کرد

ماهواره‌ی هواشناسی جدیدناساو سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) پس از گذشت چند ماه از پرتاب، نخستین مجموعه از تصاویر خود را ارسال کرده است. یکی از این تصاویر که از سطح زمین و ماه ثبت شده، در قسمت بالا قابل مشاهده است. این فضاپیما که اکنون از آن با نام GOES-۱۶ یاد می‌شود، برای ثبت تصاویر یادشده از تصویرساز پایه‌ی پیشرفته‌ی (ABI) خود استفاده کرد.

ماهواره‌ی جدید GOES-۱۶ قادر است تصاویر را با پنج برابر سرعت و چهار برابر رزولوشن نسل‌های پیشین خود ثبت کند. این ماهواره از مدارزمین‌ثابتخود، در فاصله‌ی ۳۶ هزار کیلومتری کره‌ی زمین، هر ۱۵ دقیقه یک تصویر از کل سیاره و هر ۵ دقیقه یک تصویر از قاره‌ی آمریکا ثبت می‌کند .

قابلیت‌های یادشده برای ماهواره‌ی GOES-۱۶ ، امکان تقویت توانایی سازمان NOAA در پیش‌بینی دقیق‌تر وضعیت آب‌وهوا فراهم می‌کنند. استفان وُلتز، مدیر واحد سرویس‌های ماهواره و اطلاعات سازمان NOAA می‌گوید:

یکی از دانشمندان ماهواره‌ی GOES-۱۶ ما، هیجان این موضوع را با مشاهده‌‌‌ی نخستین تصاویر یک کودک نوزاد، قابل قیاس می‌داند.

شما می‌توانید تمام تصاویری را که ماهواره‌ی GOES-۱۶ ثبت و ارسال کرده است، در وب‌سایتNOAAمشاهده کنید. GOES-۱۶ نخستین نمونه از نسل بعد ماهواره‌های هواشناسی سازمان NOAA‌ و آژانس فضایی ناسا محسوب می‌شود. این ماهواره از ماه نوامبر امسال عملیاتی خواهد شد و پس از حدود یک سال، ماهواره‌ای دیگری موسوم به GOES-۱۷ به آن ملحق خواهد شد.

منبع:زومیت