گوگل اسامی پنج تیم نهایی رقابت Lunar Xprize را اعلام کرد

گوگل نام ۵ تیم حاضر در مرحله‌ی نهایی رقابت ۲۰ میلیون دلاری  Lunar Xprize را اعلام کرد. گوگل اسامی پنج تیم نهایی رقابت Lunar Xprize را اعلام کرد

سرانجام پس از گذشت یک دهه، رقابت Lunar Xprizeگوگلوارد مرحله‌ی نهایی خود شد؛ چرا که برگزارکنندگان این رقابت نام پنج تیمی را که به مرحله‌ی نهایی آن راه پیدا کرده‌اند، اعلام کردند. این تیم‌ها موفق شده‌اند تا پیش از پایان سال ۲۰۱۶، قرارداد پرتاب فضاپیمای خود را به امضا برسانند.

تیم نخست یک شرکت خصوصی به نام SpaceIL است؛ این شرکت در حال توسعه‌ی فضاپیمایی در ابعاد یک ماشین ظرفشویی است که می‌تواند ماه را به‌جای حرکت روی سطح آن همانند یک کاوشگر عادی، از طریق جهش کاوش کند. آن‌ها بااسپیس‌ایکسبه‌ توافق رسیده‌اند تا از یک جایگاه‌ روی راکت فالکون ۹ این شرکت و در جریان یکی از پرتاب‌های آینده‌ی راکت یادشده، استفاده کنند .

تیم دوم، Moon Express از آمریکا است؛ شرکت آینده‌داری که تاکنون دو جایزه‌ی Milestone را از آن خود کرده است و می‌خواهد از منابع موجود در ماه، به سود بشریت استفاده کند. این شرکت با کمپانی Rocket Lab برای سال ۲۰۲۰ و سه پرتاب توافق کرده است.

تیم بعدی  Synergy Moon ، متشکل از افرادی از نقاط مختلف دنیا است که در نظر دارندبا بهره‌گیری از راکت کمپانی Interorbital Systems ، یک کاوشگر و یک ماه‌نشین به سمت قمر زمین پرتاب کنند. تیم چهارم Team Indus از هندوستان و یکی دیگر از برندگان جایزه‌ی Milestone است که در نظر دارد فضاپیمای خود را با استفاده از سیستم پرتاب Polar Satellite سازمان پژوهش‌های فضایی هندوستان پرتاب کند. در نهایت تیم HAKUTO‌ از ژاپن نیز طی قراردادی با Team Indus ، به‌صورت مشترک با این تیم، سیستم دو-کاوشگر خود را به سمت ماه پرتاب خواهد کرد.

رقابت Lunar Xprize گوگل، علاقه‌مندان فضا را برای ساخت و فرود آوردن یک فضاپیمای خصوصی روی سطح ماه، به چالش کشیده است. این فضاپیما باید قادر به طی مسافتی معادل ۵۰۰ متر روی سطح ماه و ارسال تصاویر و ویدیوهای  HD از موقعیت خود باشد تا سازندگان آن موفق به دریافت جایزه‌ی ۲۰ میلیون دلاری رقابت  Lunar Xprize شوند. البته گوگل سال‌ها است جوایزی برای تیم‌ها به خاطر رسیدن به دستاورد‌های مهم اهدا می‌کند.

جایزه‌ی اخیری که این کمپانی اهدا کرد، Diversity نام داشت؛ جایزه‌ای یک میلیون دلاری برای اثبات اینکه«برای رسیدن به سطح ماه، نیازی نیست یک ارگان قدرتمند دولتی باشید» کهدر مجموع به ۱۶ تیم اهدا شد .

منبع:زومیت

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.