ژاپن اولین ماهواره مخابراتی نظامی خود را به فضا پرتاب کرد

ژاپن اولین ماهواره مخابراتی نظامی خود را برای تقویت قدرت و ظرفیت ارتباطی نیروهای نظامی خود در دریای چین جنوبی به فضا پرتاب کرد. ژاپن اولین ماهواره مخابراتی نظامی خود را به فضا پرتاب کرد

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از یاهو، ارتش ژاپن در دوران نخست وزیری شینزو آبه، ماموریت‌های زیادی را در خارج از این کشور انجام داده و قصد دارد نقش بزرگتری را برای مقابله با فعالیت های نظامی چین در منطقه بر عهده بگیرد.

این ماهواره از مرکز تانگشیما و با استفاده از راکت H-IIA به فضا پرتاب شده و با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت. قرار است ژاپن دو ماهواره دیگر نیز به همین منظور به فضا پرتاب کند تا توان و ظرفیت مخابراتی خود را چهار برابر کند و یک شبکه ارتباطی مستحکم و یکپارچه برای نیروهای نظامی خود به وجود آورد.

ژاپن و چین بر سر مالکیت چند جزیره در دریای چین جنوبی اختلاف نظر شدیدی دارند و با کشف تعدادی حوزه گازی در این بخش از جهان اختلافات دو طرف با یکدیگر تشدید شده است. ترامپ رییس جمهور جدیدی آمریکا نیز با حمایت از ژاپن در برابر چین بر آتش اختلافات می دمد.