زندگی مریخی در هاوایی/ ۶ دانشمند به مدت ۸ ماه ایزوله می شوند

ناسا در حال بازسازی شرایط زندگی در مریخ در بخشی از جزیره هاوایی است تا زمینه را برای سفر انسان به این سیاره اسرار آمیز آماده کند. زندگی مریخی در هاوایی/ ۶ دانشمند به مدت ۸ ماه ایزوله می شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، گروهی از محققان با دریافت بودجه از ناسا شرایط زندگی بر روی سیاره مریخ را در بخشی دورافتاده از جزیره هاوایی بازسازی کرده و به همین منظور یک طاق گنبدی را در نزدیکی آتشفشانی در این جزیره تاسیس کرده اند تا بتوانند رفتار انسان ها را در مریخ در صورت حضور درازمدت مورد بررسی قرار دهند.

شش دانشمند از روز پنجشنبه وارد این خانه جدید در نزدیکی آتشفشان Mauna Loa شده اند تا به مدت هشت ماه شرایط زندگی در مریخ را مطالعه کنند.

این گروه هیچ تماس فیزیکی با افراد دیگر در جهان خارج نخواهند داشت و ارتباطات مخابراتی آنها هم با تاخیری ۲۰ دقیقه ای انجام می شود. زیرا ارسال ایمیل از مریخ به کره زمین به همین مدت زمان نیاز دارد.

هدف اصلی این مطالعه پی بردن به دشواری های روانشناختی ناشی از زندگی در محیطی منزوی و تحمل محدودیت های مختلف در یک مدت زمانی نسبتا طولانی است.

ناسا قصد دارد در دهه ۲۰۳۰ فضانوردانی را برای یک سفر طولانی به مریخ بفرستد و مطالعات مذکور با همین هدف صورت می گیرد. گروه شش نفره فعلی از میان ۷۰۰ داوطلب و پس از انجام آزمایش ها و مصاحبه های متعدد انتخاب شده اند.

ناسا ۲ میلیون دلار بودجه به این طرح تحقیقاتی اختصاص داده و پیش از این هم بودجه تحقیقات مشابهی با تمرکز بر نیازهای غذایی و نحوه حفظ انسجام فضانوردان را تامین کرده بود.

برای تامین نیازهای این گروه در صورت ضرورت رباتی در نظر گرفته شده تا انزوای آنها حفظ شود. محیط شبیه سازی که ۱۱۱ متر مربع مساحت دارد دارای فضاهایی کوچک برای خواب و همین طور آشپزخانه، آزمایشگاه و حمام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.