ارسال تصاویر ماهواره ای فوق دقیق از وضعیت آب و هوایی زمین

ماهواره سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا که ۱۹ نوامبر به فضا پرتاب شده اولین تصاویر خود از شرایط آب و هوایی زمین را ارسال کرده است . ارسال تصاویر ماهواره ای فوق دقیق از وضعیت آب و هوایی زمین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس ریپورتر، این ماهواره در مداری در فاصله ۲۲ هزار و ۳۰۰ مایلی زمین در حال گردش است.

این ماهواره که به GOES-۱۶ شهرت دارد، یکی از چهار ماهواره هواشناسی نسل جدیدی است که قرار است به زودی به فضا پرتاب شوند.

در این ماهواره ها از فناوری های پیشرفته ای استفاده شده که پیش بینی دقیق تر وضعیت آب و هوایی را ممکن می کنند و به خصوص می توان از آنها برای پیش بینی دقیق شرایط آب و هوایی در شرایط سخت و دشوار استفاده کرد.

قرار است هر یک از این چهار ماهواره بخشی از کره زمین را تحت پوشش قرار دهند و به طور دائمی شرایط آب و هوایی کره زمین را پوشش دهند.

GOES-۱۶ می تواند در هر ۱۵ دقیقه نمایی از کل کره زمین را ثبت کند که ۵ برابر سریع تر از ماهواره های هواشناسی است که در حال حاضر مورد استفاده قرار دارند.

اولین تصویر ماهواره مذکور که در ۱۵ ژانویه به ثبت رسیده دارای ۱۶ مجرای طیفی است که از میان آنها دو مورد قابل رویت هستند و ۱۰ مورد مادون قرمز و چهار مورد هم نزدیک به مادون قرمز هستند.

دقت تصاویر تهیه شده هم چهار برابر بیشتر از تصاویر قبلی است. ماهواره یاد شده علاوه بر زمین تصاویر بسیار زیبا و نفس گیری را از ماه هم تهیه کرده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.