ژاپن یک ماهواره مخابراتی جدید پرتاب می‌کند

وزارت دفاع ژاپن اعلام کرد که یک ماهواره مخابراتی جدید را که برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات نظامی طراحی شده پرتاب می‌کند. ژاپن یک ماهواره مخابراتی جدید پرتاب می‌کند

به گزارش ایسنا به نقل از نیو ایندین اکسپرس، مقامات وزارت دفاع ژاپن در حال برنامه ریزی برای پرتاب این ماهواره با موشکH۲A از مرکز فضایی تانیگاشیما هستند.

کارگران صبح امروز(سه‌شنبه) این موشک را به سمت سکوی پرتاب حمل کردند.

این ماهواره در نوع خود اولین ماهواره‌ مخابراتی دفاعی بوده که توسط وزارت دفاع ژاپن ارائه شده است.

از این ماهواره برای به اشتراک گذاری اطلاعات در میان واحدهای نیروهای وزارت دفاع ژاپن در سراسر جهان استفاده خواهد شد.

در حال حاضر وزارت دفاع ژاپن از سه ماهواره ارتباطی که توسط شرکت‌های خصوصی راه اندازی شده استفاده می‌کند که دو مورد آنها به پایان عمر عملیاتی خود رسیده‌اند.

این ماهواره جدید دارای قابلیت‌های ارتقا یافته ارتباطی بوده که همین امر تبادل مقادیر زیادی از داده با سرعت بالا را فراهم می‌کند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.