ناسا اعلام کرد:۲۰۱۶ گرم‌ترین سال تاریخ بود

سازمان فضایی ناسا اعلام کرد دمای کره زمین در سال ۲۰۱۶ به طور میانگین ۱.۷۸ درجه فارنهایت معادل ۰.۹۹ درجه سلسیوس بیشتر از میانگین دما در قرن بیستم بود. ناسا اعلام کرد:۲۰۱۶ گرم‌ترین سال تاریخ بود

به گزارش خبرنگار گروه دانستنی‌های خبرگزاری فارس، از ماه‌ها قبل اخبار فراوان در این زمینه منتشر شد و سرانجام سازمان فضایی ناسا با همکاری سازمان ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) اعلام کرد ۲۰۱۶ گرم‌ترین سال در تاریخ بوده است.

این سازمان در بیانیه خود توضیح داد اطلاعات مربوط به دمای کره زمین از سال ۱۸۸۰ میلادی به بعد به طور دقیق ثبت شد و از آن زمان تاکنون ۲۰۱۶ گرم‌ترین سال بوده است.

این سومین سال متوالی است که دمای کره زمین به گرم‌ترین حد می‌رسد و رکورد جدید در این زمینه ثبت می‌شود. از این نظر دانشمندان بسیار نگران هستند که افزایش دمای زمین آب شدن یخ‌های قطبی و به هم ریختن اکوسیستم را به دنبال داشته باشد.

ناسا اعلام کرد:۲۰۱۶ گرم‌ترین سال تاریخ بود

بر اساس بررسی‌های ناسا مشخص شد در سال ۲۰۱۶ میلادی به طور میانگین دمای کره زمین ۱.۷۸ درجه فارنهایت معادل ۰.۹۹ درجه سلسیوس بیشتر از میانگین دما در قرن بیستم بوده است. در مجموع می‌توان گفت سیاره ما در سال گذشته نسبت به سال ۱۸۸۰ میلادی ۲ درجه فارنهایت معادل ۱.۱ درجه سلسیوس گرمتر شده است.

در سال گذشته رکورد دیگری هم به ثبت رسید که بر اساس آن گفته شد میانگین دما در ۸ ماه از ۱۲ ماه سال نیز بیشتر از قبل بود. حتی گفته شد در نوامبر و دسامبر ۲۰۱۶ که در فصل پاییز و ابتدای زمستان قرار دارند هم میانگین دما بیشتر از قبل بود.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.