سفر مشترک آمریکا و روسیه به ونوس

روسیه و آمریکا مشغول برنامه ریزی برای انجام یک سفر مشترک به سیاره ونوس هستند. سفر مشترک آمریکا و روسیه به ونوس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساینس، ونوس که خواهر دوقلوی زمین نیز نامیده می شود جوی سمی و اسیدی دارد.اکنون سازمان فضایی آمریکا و آکادمی علوم تحقیقات فضایی روسیه تصمیم دارند این جو سمی را دریابند .

این ماموریت فضایی که Venera-D نام دارد طی سه سال آتی یک مدارگرد را برای انجام مطالعات به ونوس می فرستد.البته این پروژه بیش از یک دهه پیش در روسیه آغاز شده و ناسا حدود سه سال است که به آن پیوسته است .

روسیه در اوایل دهه۱۹۶۰ و همچنین میانه دهه ۱۹۸۰ میلادی دو جستجوگر به ونوس فرستاده است .

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.