درخواست پروپوزال از دانشمندان برای تلسکوپ جیمز وب

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، ناسا هم‌زمان با تکمیل تحقیقات خود در زمینه مشکلی که در تلسکوپ فضایی جیمز وب به‌وجود آمده است، از دانشمندان درخواست کرده است پروپوزال‌هایی را در زمینه رصد با استفاده از این تلسکوپ آماده نمایند.  درخواست پروپوزال از دانشمندان  برای تلسکوپ جیمز وب

مسئولان پروژه تلسکوپ فضایی جیمز وب در جلسه‌ای که روز ۱۶ دی سال جاری در یک کنفرانس ستاره‌شناسی برگزار شد، به فراخوان دو پروپوزال در زمینه رصد با استفاده از این تلسکوپ اشاره کردند. یکی از این پروپوزال‌ها، به رصدهای اولیه مربوط می‌شود و به‌ویژه برای اثبات ظرفیت‌های تلسکوپ به ستاره‌شناسان طراحی شده است. اما پروپوزال دیگر به ستاره‌شناسانی اختصاص دارد که تعهد داده‌اند یخشی از زمان کاری خود را به توسعه این رصدخانه فضایی اختصاص بدهند.

این رصدها از آوریل ۲۰۱۹ یعنی حدود ۶ ماه پس از زمانی که برای پرتاب تلسکوپ در نظر گرفته شده است، آغاز خواهد شد. مدیران برنامه این پروژه اظهار داشته‌اند در حال حاضر به جمع‌بندی مشکل ارتعاشی که در آزمونی در ماه گذشته به‌وجود آمده است، مشغول هستند و انتظار دارند بتوانند آزمون‌های ارتعاشی را تا پایان ماه آغاز نمایند.

منبع خبر : www.spacenews.com

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.