پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد

رسانه های کره شمالی اعلام کردند که پیونگ یانگ هرگز برنامه پیشرفت های فضایی خود را متوقف نخواهد کرد. پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ، بزرگترین روزنامه در کره شمالی روز یکشنبه طی گزارشی خبر داد: پیونگ یانگ به پرتاب موشک برای حمل و استقرار ماهواره در مدار زمین ادامه خواهد داد.

بر اساس این گزارش، «رودونگ سین مون» به عنوان عضوی از حزب کارگر حاکم در کره شمالی، طی صدور بیانیه ای مدعی شد: سیاست های خصمانه آمریکا علیه کشوری کمونیستی (کره شمالی) بی تردید با شکست روبرو خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: مهم نیست که چه کسی مخالفت می کند، پیونگ یانگ هرگز برنامه پیشرفت های فضایی خود را متوقف نخواهد کرد.

در همین راستا روزنامه کره شمالی با تاکید بر این واقعیت که پرتاب موشک، در جهت فراهم آوردن آسایش بیشتر مردم این کشور است، ادامه داد: تصمیم قاطع حاکمیت پیونگ یانگ، پیشگام شدن در زمینه اکتشاف فضا است.

این روزنامه سپس افزود: ایالات متحده آمریکا مکررا با سوء استفاده از شورای امنیت، مدعی شده است که راکتهای ما برای آزمایش موشک به کار گرفته می شود در حالی که این موضوع صحت نداشته و واشنگتن با سفسطه، اصل صلح آمیز بودن موشک ها را تخریب می کند .

لازم به ذکر است که شورای امنیت سازمان ملل کره شمالی را از پرتاب موشک های ماهواره بر منع کرده زیرا معتقد است که پیونگ یانگ این گونه موشک ها را در جهت دستیابی به توانایی پرتاب موشک های دور برد انجام می دهد.

در همین راستا بیشتر کارشناسان بر این مطلب اذعان دارند که بین فن آوری موشک های ماهواره بر و موشکهای دوربرد تفاوت چندانی وجود ندارد.

گفتنی است که بیانیه اخیر در پیونگ یانگ پس از آن منتشر شد که « کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در پیام ابتدای سال خود از ورود کشورش به آخرین مراحل آزمایش پرتاب موشکهای قاره پیما خبر داده بود.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.