امکان رصد آلودگی شهرهای جهان

وب سایت AirVisual که توسط دانشمندان فرانسوی مستقر در پکن طراحی و راه‌اندازی شده، نقشه آلودگی هوای نقاط گوناگون کره زمین را نشان می‌دهد. دانشمندان امیدوارند با این کار، مردم را به همکاری برای کم کردن آلودگی هوا تشویق کنند. امکان رصد آلودگی شهرهای جهان

تصاویر وب سایت تکان‌دهنده هستند و نقشه، غلظت ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون را نشان می‌دهد. ذراتی که می‌توانند به عمق ریه‌ها نفوذ کنند .

نقشه AirVisual که به صورت سه بعدی طراحی شده است به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد با چرخش جهان و زوم جزئیات، آلودگی هوا در سرتاسر دنیا را نظاره‌گر باشند. این وب سایت اطلاعات خود را از منابع گوناگون پایش و داده‌های ماهواره‌ای سراسر جهان کسب کرده و به اشتراک می‌گذارد.

رایگان شدن اتوبوس برای رفع آلودگی در چین کافی نبوده است. آلودگی شهر ورشو در چین، مسئولین را واداشت از دو میلیون جمعیت شهر بخواهند در خانه‌های خود بمانند. با توجه به نقشه AirVisual، ورشو یکی از آلوده‌ترین شهرهای جهان است.

کلکته در هند با شاخص ۲۲۴، داکا در بنگلادش با ۲۲۰ و پکن در چین با ۱۹۷ از آلوده‌ترین شهرهای جهان هستند .

پس از آن که موج آلودگی هوا در دسامبر، جنوب و شرق انگلستان، ولز، پاریس و همچنین مادرید را در بر گرفت، پاریس که بیش از ۱۰ روز آلودگی شدید داشت، حمل و نقل عمومی را رایگان کرد .

مادرید در مواجهه با آلودگی هوا، طرح ترافیک زوج و فرد را اجرا کرد تا رفت و آمد اتومبیل‌ها را محدود سازد و لندن به مردم هشدار داد در هوای آلوده ورزش نکنند.

اطلاعات WHO نشان می‌دهد ۹۲ درصد مردم جهان هوای آلوده تنفس می‌کنند و سالانه ۷ میلیون نفر در اثر آلودگی هوا می‌میرند. این دانشمندان امیدوارند با بالا بردن آگاهی از آلودگی هوا، مردم را به کمک کردن برای کاهش آلودگی‌ها تشویق کنند .

از هر ۱۰ نفر، ۹ نفر در سراسر جهان هوای آلوده تنفس می‌کنند . حالا شما می‌توانید حضور این قاتل خاموش و نامرئی را در سراسر جهان تماشا کنید و به میزان بالای آلودگی کره زمین پی ببرید.

منبع:همشهری آنلاین

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.