امکان رصد آلودگی شهرهای جهان

وب سایت AirVisual که توسط دانشمندان فرانسوی مستقر در پکن طراحی و راه‌اندازی شده، نقشه آلودگی هوای نقاط گوناگون کره زمین را نشان می‌دهد. دانشمندان امیدوارند با این کار، مردم را به همکاری برای کم کردن آلودگی هوا تشویق کنند. امکان رصد آلودگی شهرهای جهان

تصاویر وب سایت تکان‌دهنده هستند و نقشه، غلظت ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرون را نشان می‌دهد. ذراتی که می‌توانند به عمق ریه‌ها نفوذ کنند .

نقشه AirVisual که به صورت سه بعدی طراحی شده است به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد با چرخش جهان و زوم جزئیات، آلودگی هوا در سرتاسر دنیا را نظاره‌گر باشند. این وب سایت اطلاعات خود را از منابع گوناگون پایش و داده‌های ماهواره‌ای سراسر جهان کسب کرده و به اشتراک می‌گذارد.

رایگان شدن اتوبوس برای رفع آلودگی در چین کافی نبوده است. آلودگی شهر ورشو در چین، مسئولین را واداشت از دو میلیون جمعیت شهر بخواهند در خانه‌های خود بمانند. با توجه به نقشه AirVisual، ورشو یکی از آلوده‌ترین شهرهای جهان است.

کلکته در هند با شاخص ۲۲۴، داکا در بنگلادش با ۲۲۰ و پکن در چین با ۱۹۷ از آلوده‌ترین شهرهای جهان هستند .

پس از آن که موج آلودگی هوا در دسامبر، جنوب و شرق انگلستان، ولز، پاریس و همچنین مادرید را در بر گرفت، پاریس که بیش از ۱۰ روز آلودگی شدید داشت، حمل و نقل عمومی را رایگان کرد .

مادرید در مواجهه با آلودگی هوا، طرح ترافیک زوج و فرد را اجرا کرد تا رفت و آمد اتومبیل‌ها را محدود سازد و لندن به مردم هشدار داد در هوای آلوده ورزش نکنند.

اطلاعات WHO نشان می‌دهد ۹۲ درصد مردم جهان هوای آلوده تنفس می‌کنند و سالانه ۷ میلیون نفر در اثر آلودگی هوا می‌میرند. این دانشمندان امیدوارند با بالا بردن آگاهی از آلودگی هوا، مردم را به کمک کردن برای کاهش آلودگی‌ها تشویق کنند .

از هر ۱۰ نفر، ۹ نفر در سراسر جهان هوای آلوده تنفس می‌کنند . حالا شما می‌توانید حضور این قاتل خاموش و نامرئی را در سراسر جهان تماشا کنید و به میزان بالای آلودگی کره زمین پی ببرید.

منبع:همشهری آنلاین