تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی

عملیات خطرناک تعویض باطری ایستگاه فضایی بین المللی در ارتفاع چهارصد و پنجاه کیلومتری سطح زمین با موفقیت انجام شد. تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، عملیات تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی با موفقیت انجام شد.

توما پسکه فضانورد فرانسوی پس از هفت سال آموزش سرانجام برای نخستین بار از ایستگاه فضایی بین المللی برای تعویض باطری های ایستگاه خارج شد.

این عملیات خطرناک در ارتفاع چهارصد و پنجاه کیلومتری سطح زمین با موفقیت انجام شد. خروج از ایستگاه فضایی بین المللی برای فضانوردان بسیار خطرناک است. سرعت چرخش ایستگاه فضایی بین المللی بیست و هشت هزار کیلومتر در ساعت است. به این ترتیب ایستگاه هر نود دقیقه یک بار دور زمین می چرخد که چهل و پنج دقیقه آن روز و چهل و پنج دقیقه دیگر شب است. دمای هوا در چهل و پنج دقیقه روز صد و بیست درجه بالای سفر و در چهل و پنج دقیقه شب صد درجه زیر صفر است. فضانوردان برای حفظ دمای ثابت بیست درجه که دمای ایده آل برای بدن است لباسی بر تن دارند که حاوی ۳.۸ لیتر آب است. وزن لباس فضانوردان که برای محافظت از آنها در برابر خطرات موجود طراحی شده دویست و چهل کیلوگرم است که نمی توان به تنهایی آن را برتن کرد.

این لباس ها به دوربین و رادیو برای ارتباط دائمی با زمین و همچنین کپسول آب و اکسیژن، نور افکن و جعبه ابزار مجهز است.

فضانوردان برای حرکت در خارج از ایستگاه فضایی سالها در استخر تمرین کرده اند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.