براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد

براساس یک نظریه جدید عمر ماه ۴.۵۱ میلیارد سال تخمین زده می شود . براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونیورس تودی، دهه های متمادی دانشمندان تصور می کردند ماه، تنها قمر طبیعی زمین است و حدود ۴.۵ میلیارد سال عمر داد .

اما براساس یک نظریه جدید ماه از تحولات ناگهانی و عمدتا آتشین میان زمین و سیاره ای به اندازه مریخ (به نام تیا) و حدود ۱۰۰ میلیون سال پس از تشکیل زمین کهنسال به وجود آمده است .

این نظریه براساس یافته های تحقیق جدید دانشگاه UCLA ارائه شده است. درهمین راستا دانشمندان تخمین می زنند سن ماه ۴۰ تا ۱۴۰ میلیون سال بیشتر باشد. به عبارت دیگر احتمال دارد ماه حدود ۱۰۰ میلیون سال پیرتر باشد .

در هر حال اطلاعات جمع آوری شده در این تحقیق نشان می دهد ماه حدود ۴.۵۱ میلیارد سال قبل شکل گرفته است. به این ترتیب تخمین زده می شود ماه در ۶۰ میلیون سال اولیه منظومه شمسی بوجود آمده است .

این یافته ها همچنین در دانش ما از منظومه شمسی و نحوه شکل گیری و تکامل سیاره های سنگی آن نقش مهمی دارد.