تا سال ۲۰۲۰ تلسکوپ فضایی قدرتمند ناسا برای شکار سیاهچاله‌ها راه اندازی می‌شود

ناسا تا سال ۲۰۲۰ تصویربردار کاوشگر IXPE جدید خود را که قادر به تحقیق سریع محیطی بر روی اجسام بسیار بزرگ در کیهان است راه‌اندازی خواهد کرد. تا سال ۲۰۲۰ تلسکوپ فضایی قدرتمند ناسا برای شکار سیاهچاله‌ها راه اندازی می‌شود

به گزارش ایسنا و به نقل از سیکر، کاوشگر IXPE برای درک بهتر از فیزیک سیاه‌چاله‌های فضایی، ستاره‌های نوترونی و دیگر پدیده‌ها با دمای بالا ساخته شده است .

این کاوشگر شامل سه تلسکوپ با دوربین‌هایی به صورت مورب در مسیرهای خاص برای اندازه‌گیری پولاریزاسیون پرتوهای ایکس است. پرتوهای ایکس توسط گازهای بسیار داغ اطراف سیاه‌چاله‌ها ساطع می‌شوند که به دلیل دمای بالا قابل بررسی نیستند.

ناسا اعلام کرد: این اطلاعات به دانشمندان برای درک بهتر در مورد محیط پرتلاطم اطراف ستارگان و سیاه‌چاله‌های بزرگ، ستاره‌های نوترونی و تپ اخترها کمک خواهد کرد.

پل هرتز متخصص فیزیک نجومی ناسا اظهار کرد: این ابزار قابلیت نزدیک شدن به سیاه‌چاله‌های عظیم و ستاره‌های نوترونی را دارد که با استفاده از آن پولاریزاسیون پرتوهای ایکس سیاه‌چاله‌ها را اندازه‌گیری خواهیم کرد، اما قادر به تصویربرداری مستقیم نخواهیم بود و با تحقیق در محیط اطراف آنها فیزیک مرموز این اشیا بررسی می‌شود.

هزینه این پروژه ۱۸۸ میلیون دلار برآورد شده است. این پروژه مربوط به مرکز پرواز فضایی مارشال ناسا در هانتسویل آلاباما است.

جین سرنان، فضانورد ناسا، در سن ۸۲ سالگی درگذشت جین سرنان، فضانورد ناسا، در سن ۸۲ سالگی درگذشت جین سرنان، آخرین فضانورد آمریکایی که روی سطح ماه پا گذاشته است، در سن ۸۲ سالگی درگذشت .

عکاسی مدارگرد ژاپنی از امواج گرانش ونوس عکاسی مدارگرد ژاپنی از امواج گرانش ونوس عکسی که یک مدارگرد ژاپنی از سیاره ونوس گرفته نشان دهنده وجود امواج گرانش در لایه بالایی ابرهای این سیاره است.

پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد رسانه های کره شمالی اعلام کردند که پیونگ یانگ هرگز برنامه پیشرفت های فضایی خود را متوقف نخواهد کرد.

سن دقیق ماه مشخص شد سن دقیق ماه مشخص شد محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس توانسته‌اند باورهای رایج در مورد سن ماه را ارتقا بخشیده و زمان دقیق‌تر تولد قمر زمین را شناسایی کنند.

اسپیس ایکس پس از انفجار سپتامبر ۲۰۱۶، فالکون ۹ را با موفقیت روی سکوی شناور فرود آورد اسپیس ایکس پس از انفجار سپتامبر ۲۰۱۶، فالکون ۹ را با موفقیت روی سکوی شناور فرود آورد پس از انفجار موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس در سپتامبر سال ۲۰۱۶، این کمپانی موفق شد موشک خود را برای پنجمین بار با موفقیت روی سکوی شناور در اقیانوس آرام فرود آورد.

تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی عملیات خطرناک تعویض باطری ایستگاه فضایی بین المللی در ارتفاع چهارصد و پنجاه کیلومتری سطح زمین با موفقیت انجام شد.

امکان رصد آلودگی شهرهای جهان امکان رصد آلودگی شهرهای جهان وب سایت AirVisual که توسط دانشمندان فرانسوی مستقر در پکن طراحی و راه‌اندازی شده، نقشه آلودگی هوای نقاط گوناگون کره زمین را نشان می‌دهد. دانشمندان امیدوارند با این کار، مردم را به همکاری برای کم کردن آلودگی هوا تشویق کنند.

براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد براساس یک نظریه جدید عمر ماه ۴.۵۱ میلیارد سال تخمین زده می شود .

تصویر روز ناسا; گربه خندان فضایی تصویر روز ناسا; گربه خندان فضایی تلسکوپ‌ها و رصدخانه‌های متعددی از زمین یا فضا به رصد پدیده‌ها و اجسام جالب و متحیرکننده فضایی مشغول هستند که هر روز معمای جدیدی را برای ستاره شناسان رقم می‌زنند.

ادغام دو جسم کیهانی ادغام دو جسم کیهانی تلسکوپ فضایی هابل ناسا در تصویری به ثبت ادغام آهسته و مخرب دو جسم کیهانی در فاصله بیش از یک میلیارد سال نوری از زمین پرداخته است.

عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه عکس روز ناسا به میماس یکی از اقمار سیاره زحل اختصاص دارد که در ادامه می توانید مشاهده کنید.

پرتاب کوچک‌ترین موشک مداری جهان مجددا به تعویق افتاد پرتاب کوچک‌ترین موشک مداری جهان مجددا به تعویق افتاد برنامه پرتاب کوچکترین موشک ماهواره بر جهان با ابعاد یک پنجم خانواده موشک‌های H۲-A که قرار بود امروز(چهارشنبه) انجام شود، باز هم به زمان دیگری موکول شد.