عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه

عکس روز ناسا به میماس یکی از اقمار سیاره زحل اختصاص دارد که در ادامه می توانید مشاهده کنید. عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه

به گزارش میزان، قمر یخی میماس که یکی از اقمار سیاره زحل است، ۴۰۰ کیلومتر قطر دارد. بزرگترین دهانه آن دهانه هرشل است که نزدیک به ۱۴ کیلومتر پهنا دارد و یک سوم از قطر این قمر را به خود اختصاص داده است.

میماس هفتمین قمر از اقمار سیاره زحل است که توسط هرشل در ۱۷۸۹ کشف شد و برای بزرگداشت او بزرگترین دهانه اتشفشانی این قمر به نام این دانشمند نامگذاری شد.

این عکس توسط فضاپیمای کاسینی در اکتبر ۲۰۱۶ گرفته شده است.

عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.