اعلام آمادگی چین برای راه‌اندازی ۳۰ ماموریت فضایی در سال ۲۰۱۷

‌شرکت علوم و فناوری هوا فضای چین اخیرا تصمیم خود را برای رکوردشکنی در راه‌اندازی ۳۰ ماموریت فضایی در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد. اعلام آمادگی چین برای راه‌اندازی ۳۰ ماموریت فضایی در سال ۲۰۱۷

‌به گزارش ایسنا به نقل از زی نیوز، سرویس خبری چین، از انجام اکثریت ماموریت‌های این دوره توسط موشک‌های لانگ مارچ-۵ و -۷ خبر داد.

پرتاب آزمایشی موفقیت‌آمیز بزرگترین موشک حامل چین، لانگ مارچ- ۵، در ماه نوامبر از استان هاینان مبنایی را برای ساخت‌وساز ایستگاه فضایی فراهم می‌کند.

به گفته وانگ یو، مدیر کل برنامه لانگ مارچ-۵، سال ۲۰۱۷ سالی بسیار مهم برای نسل جدید موشک‌های حامل چین و موشک‌های لانگ مارچ-۵ که کاوشگر چانگ-۵ را به فضا می‌برد، است.

این کاوشگر پس از فرود بر سطح ماه، نمونه‌هایی را جمع‌آوری کرده و به زمین بازخواهد گشت.

وانگ ژائویائو، مدیر دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین می‌گوید: از طرف دیگر لانگ مارچ-۷، نسخه قدرتمندتر لانگ مارچ ۲ اولین فضاپیمای باری چین، تیانجو-۱ را در نیمه اول سال ۲۰۱۷ به فضا پرتاب خواهد کرد.

انتظار می‌رفت تیانجو-۱، همراه آزمایشگاه فضایی تیان گنگ-۲ اعزام شود و آزمایش‌هایی را بر روی مکمل سوخت پیشرانش انجام دهد.

چین ۲۲ ماموریت اعزامی در سال ۲۰۱۶ و ۱۹ ماموریت در سال ۲۰۱۵ داشته است. این کشور موفق به انجام پرتاب آزمایشی لانگ مارچ-۷ در ژوئن ۲۰۱۶ شد و این موشک به تدریج به نسل جدیدی از موشک‌های کاهنده سوخت سمی موشکتبدیل شد.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.