اعلام آمادگی چین برای راه‌اندازی ۳۰ ماموریت فضایی در سال ۲۰۱۷

‌شرکت علوم و فناوری هوا فضای چین اخیرا تصمیم خود را برای رکوردشکنی در راه‌اندازی ۳۰ ماموریت فضایی در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد. اعلام آمادگی چین برای راه‌اندازی ۳۰ ماموریت فضایی در سال ۲۰۱۷

‌به گزارش ایسنا به نقل از زی نیوز، سرویس خبری چین، از انجام اکثریت ماموریت‌های این دوره توسط موشک‌های لانگ مارچ-۵ و -۷ خبر داد.

پرتاب آزمایشی موفقیت‌آمیز بزرگترین موشک حامل چین، لانگ مارچ- ۵، در ماه نوامبر از استان هاینان مبنایی را برای ساخت‌وساز ایستگاه فضایی فراهم می‌کند.

به گفته وانگ یو، مدیر کل برنامه لانگ مارچ-۵، سال ۲۰۱۷ سالی بسیار مهم برای نسل جدید موشک‌های حامل چین و موشک‌های لانگ مارچ-۵ که کاوشگر چانگ-۵ را به فضا می‌برد، است.

این کاوشگر پس از فرود بر سطح ماه، نمونه‌هایی را جمع‌آوری کرده و به زمین بازخواهد گشت.

وانگ ژائویائو، مدیر دفتر مهندسی فضایی سرنشین‌دار چین می‌گوید: از طرف دیگر لانگ مارچ-۷، نسخه قدرتمندتر لانگ مارچ ۲ اولین فضاپیمای باری چین، تیانجو-۱ را در نیمه اول سال ۲۰۱۷ به فضا پرتاب خواهد کرد.

انتظار می‌رفت تیانجو-۱، همراه آزمایشگاه فضایی تیان گنگ-۲ اعزام شود و آزمایش‌هایی را بر روی مکمل سوخت پیشرانش انجام دهد.

چین ۲۲ ماموریت اعزامی در سال ۲۰۱۶ و ۱۹ ماموریت در سال ۲۰۱۵ داشته است. این کشور موفق به انجام پرتاب آزمایشی لانگ مارچ-۷ در ژوئن ۲۰۱۶ شد و این موشک به تدریج به نسل جدیدی از موشک‌های کاهنده سوخت سمی موشکتبدیل شد.