پیاده روی فضایی موفق فضانوردان ناسا

طبق اعلام ناسا دو تن از فضانوردان این سازمان با موفقیت اولین پیاده‌روی از دو پیاده‌روی فضایی ارتقای قدرت را در ساعت ۱:۵۵ بعدازظهر به وقت محلی (۱۲:۲۵ صبح شنبه به وقت هند) به اتمام رساندند. پیاده روی فضایی موفق فضانوردان ناسا

به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، شن کیمبرو فرمانده اکسپدیشن ۵۰ و پگی ویتسون مهندس پرواز ناسا این ماموریت را بر عهده داشتند.

به گفته دانشمندان ناسا این دو فضانورد در طول این پیاده‌روی که شش ساعت و ۳۲ دقیقه به طول انجامید توانستند سه صفحه آداپتور جدید را نصب و اتصالات الکتریکی سه باتری لیتیوم- یونی از سه باتری جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی را برقرار کنند.

آنها همچنین توانستند در این مدت کارهای دیگری از جمله نقشه‌برداری از طیف‌سنج مغناطیسی آلفا را به انجام برسانند.

انجام بروزرسانی رباتیک باتری‌ها از ماه ژانویه آغاز شد.

به گزارش ناسا، این اولین پیاده‌‎روی از دو پیاده‌روی فضایی بود که برای نهایی‌سازی نصب برنامه‌ریزی شده است.

قرار است ۱۳ ژانویه کیمبرو و مهندس پرواز توماس پسکت از آژانس فضایی اروپایی دومین پیاده‌روی فضایی را انجام دهند.

خدمه ایستگاه فضایی به منظور مونتاژ و نگهداری از آزمایشگاه در مدار تاکنون ۱۹۶ پیاده‌روی فضایی انجام داده‌اند.

این افراد به طور کل ۱۲۲۴ ساعت و ۶ دقیقه خارج از ایستگاه فضایی فعالیت داشته‌اند.

انتشار عمومی داده های مربوط به سیاره های فراخورشیدی انتشار عمومی داده های مربوط به سیاره های فراخورشیدی دانشمندان مجموعه‌ای ارزشمند از داده‌های مربوط به سیاره‌های فراخورشیدی را منتشر کرده‌اند.

پرتاپ و فرود موفقیت‌آمیز فالکون ۹+فیلم پرتاپ و فرود موفقیت‌آمیز فالکون ۹+فیلم اولین ماهواره اسپیس ایکس پس از کش و قوس‌های فراوان به فضا پرتاب شد و محموله دراگون را به ایستگاه فضایی برد و با موفقیت به زمین بازگشت.

بررسی وضعیت تجهیزات زمینی ماهواره بررسی وضعیت تجهیزات زمینی ماهواره در نوزدهمین گزارش سالانه انجمن صنعت ماهواره انجمن صنعت ماهواره (SIA)، یک انجمن تجاری آمریکایی است که فعالیت‌ اپراتورهای ماهواره‌، ارائه‌دهندگان خدمات ماهواره‌ای، سازندگان ماهواره، ارائه‌دهندگان خدمات پرتاب و همچنین تأمین‌کنندگان تجهیزات زمینی را معرفی می‌نماید. این انجمن گزارش ۲۰۱۶ خود با موضوع وضعیت جهانی صنایع ماهواره‌ای را روز ۱۳ خرداد سال جاری منتشر کرد.

ارسال تصاویر ماهواره‌ای با دقت ۰.۵ متر از سوی ماهواره‌های Superview-۱ ارسال تصاویر ماهواره‌ای با دقت ۰.۵ متر از سوی ماهواره‌های Superview-۱ به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، دو ماهواره تصویربرداری تجاری چینی اولین تصاویر خود را به زمین ارسال کردند. بنا بر اظهار شرکت علم و فناوری هوافضای چین، دو ماهواره Superview-۱ که در اواخر ماه دسامبر پرتاب شده بودند، عکس‌هایی با دقت ۰،۵ متر را به زمین ارسال می‌کنند.

نیروی هوایی آمریکا در جستجوی راه‌کارهای جدید برای مخابرات ماهواره‌ای  نظامی نیروی هوایی آمریکا در جستجوی راه‌کارهای جدید برای مخابرات ماهواره‌ای نظامی به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، نیروی هوای آمریکا قصد دارد تحقیقات جدید را به‌منظور پیدا کردن راه‌کارهای جدید در زمینه مخابرات ماهواره‌ای نظامی آغاز کند.

ادامه فعالیت روسیه در پایگاه پرتاب بایکونور پس از ساخت پایگاه پرتاب جدید ادامه فعالیت روسیه در پایگاه پرتاب بایکونور پس از ساخت پایگاه پرتاب جدید به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، با وجود این‌که روسیه در حال ساخت یک پایگاه پرتاب جدید است، فعلاً برنامه‌ای برای پایان دادن به فعالیت‌های خود در پایگاه بایکونور ندارد.

برنامه‌ریزی چین برای فرود روی ماه برنامه‌ریزی چین برای فرود روی ماه به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، کشور چین در حال برنامه‌ریزی برای مأموریت فرود روی سطح ماه در سال ۲۰۱۷ است. فضاپیمای Change-۵ که قرار است در نیمه دوم سال پرتاب بشود، دومین ماه‌نشین چین و اولین تلاش برای بازگرداندن نمونه‌های ماه‌نشین به زمین است.

مأموریت مشترک ناسا و ایریدیوم با موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس مأموریت مشترک ناسا و ایریدیوم با موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس ناسا و کمپانی ایریدیوم در یک مأموریت پرتاب مشترک توسط موشک متعلق به اسپیس ایکس، شرکت خواهند کرد.

استراتژی جدید کاخ سفید برای مقابله با خطرات ناشی از اجرام نزدیک به زمین استراتژی جدید کاخ سفید برای مقابله با خطرات ناشی از اجرام نزدیک به زمین به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، کاخ سفید استراتژی جدیدی را برای مقابله با خطرات ناشی از اجرام نزدیک به زمین تدوین نموده است.