پیاده روی فضایی موفق فضانوردان ناسا

طبق اعلام ناسا دو تن از فضانوردان این سازمان با موفقیت اولین پیاده‌روی از دو پیاده‌روی فضایی ارتقای قدرت را در ساعت ۱:۵۵ بعدازظهر به وقت محلی (۱۲:۲۵ صبح شنبه به وقت هند) به اتمام رساندند. پیاده روی فضایی موفق فضانوردان ناسا

به گزارش ایسنا و به نقل از زی نیوز، شن کیمبرو فرمانده اکسپدیشن ۵۰ و پگی ویتسون مهندس پرواز ناسا این ماموریت را بر عهده داشتند.

به گفته دانشمندان ناسا این دو فضانورد در طول این پیاده‌روی که شش ساعت و ۳۲ دقیقه به طول انجامید توانستند سه صفحه آداپتور جدید را نصب و اتصالات الکتریکی سه باتری لیتیوم- یونی از سه باتری جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی را برقرار کنند.

آنها همچنین توانستند در این مدت کارهای دیگری از جمله نقشه‌برداری از طیف‌سنج مغناطیسی آلفا را به انجام برسانند.

انجام بروزرسانی رباتیک باتری‌ها از ماه ژانویه آغاز شد.

به گزارش ناسا، این اولین پیاده‌‎روی از دو پیاده‌روی فضایی بود که برای نهایی‌سازی نصب برنامه‌ریزی شده است.

قرار است ۱۳ ژانویه کیمبرو و مهندس پرواز توماس پسکت از آژانس فضایی اروپایی دومین پیاده‌روی فضایی را انجام دهند.

خدمه ایستگاه فضایی به منظور مونتاژ و نگهداری از آزمایشگاه در مدار تاکنون ۱۹۶ پیاده‌روی فضایی انجام داده‌اند.

این افراد به طور کل ۱۲۲۴ ساعت و ۶ دقیقه خارج از ایستگاه فضایی فعالیت داشته‌اند.