پیش‌بینی کشف حیات در قمر زحل

کاوشگر کاسینی ناسا دور نهایی ماموریت خود را آغاز کرده که از میان حلقه‌های زحل و از کنار قمرهای آن می‌گذرد و در نهایت در ماه سپتامبر در جو سیاره شیرجه خواهد زد. پیش‌بینی کشف حیات در قمر زحل

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس‌ریپورتر، سیمون فاستر، فیزیکدانان دانشگاه امپریال کالج لندن پیش‌بینی کرده که کاسینی در این ماموریت و پیش از سقوط در سطح زحل، شواهدی از حیات بیگانه را در قمر انسلادوس پیدا خواهد کرد.

در حال حاضر چندین ماموریت در تلاش بر شناسایی حیات بیگانه در سایر مناطق منظومه شمسی هستند. در این میان می‌توان به ماموریت‌های مریخی اشاره کرد که در جستجوی میکروب‌ها هستند. همچنین ماموریت‌های در جستجوی حیات هوشمند فرازمینی(SETI) را نیز می‌توان در نظر گرفت که به بررسی سیگنال‌های دریافت شده از سیستم‌های ستاره‌ای دور می‌پردازند.

فاستر بر این باور است که محتمل‌ترین ماموریت‌هایی که ممکن است به این شواهد دست یابند، کاسینی بر روی قمر انسلادوس یا ماموریت جونو در قمر اروپای سیاره مشتری هستند.

قانع کننده‌ترین شواهد برای وجود احتمالی حیات هوشمند فرازمینی به شکل انفجارهای رادیویی سریع (FRBs) از سیارات دوردست یا شاید از سیاراتی که اطراف این ستارگان گردش می‌کنند، بدست آمده‌ است. برخی از این انفجارهای رادیویی منجر به کشف تپ اخترها شده‌اند.

اگرچه ستاره‌شناسان در تولید احتمالی این سیگنال‌ها توسط حیات بیگانه اختلاف دارند، اما فاستر اظهار داشته که این سیگنال‌ها، اخطارهای کاذبی در جستجو برای حیات بیگانه هستند.

پیش‌بینی کشف حیات در قمر زحل

جین سرنان، فضانورد ناسا، در سن ۸۲ سالگی درگذشت جین سرنان، فضانورد ناسا، در سن ۸۲ سالگی درگذشت جین سرنان، آخرین فضانورد آمریکایی که روی سطح ماه پا گذاشته است، در سن ۸۲ سالگی درگذشت .

عکاسی مدارگرد ژاپنی از امواج گرانش ونوس عکاسی مدارگرد ژاپنی از امواج گرانش ونوس عکسی که یک مدارگرد ژاپنی از سیاره ونوس گرفته نشان دهنده وجود امواج گرانش در لایه بالایی ابرهای این سیاره است.

پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد رسانه های کره شمالی اعلام کردند که پیونگ یانگ هرگز برنامه پیشرفت های فضایی خود را متوقف نخواهد کرد.

سن دقیق ماه مشخص شد سن دقیق ماه مشخص شد محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس توانسته‌اند باورهای رایج در مورد سن ماه را ارتقا بخشیده و زمان دقیق‌تر تولد قمر زمین را شناسایی کنند.

اسپیس ایکس پس از انفجار سپتامبر ۲۰۱۶، فالکون ۹ را با موفقیت روی سکوی شناور فرود آورد اسپیس ایکس پس از انفجار سپتامبر ۲۰۱۶، فالکون ۹ را با موفقیت روی سکوی شناور فرود آورد پس از انفجار موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس در سپتامبر سال ۲۰۱۶، این کمپانی موفق شد موشک خود را برای پنجمین بار با موفقیت روی سکوی شناور در اقیانوس آرام فرود آورد.

تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی عملیات خطرناک تعویض باطری ایستگاه فضایی بین المللی در ارتفاع چهارصد و پنجاه کیلومتری سطح زمین با موفقیت انجام شد.

امکان رصد آلودگی شهرهای جهان امکان رصد آلودگی شهرهای جهان وب سایت AirVisual که توسط دانشمندان فرانسوی مستقر در پکن طراحی و راه‌اندازی شده، نقشه آلودگی هوای نقاط گوناگون کره زمین را نشان می‌دهد. دانشمندان امیدوارند با این کار، مردم را به همکاری برای کم کردن آلودگی هوا تشویق کنند.

براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد براساس یک نظریه جدید عمر ماه ۴.۵۱ میلیارد سال تخمین زده می شود .

تصویر روز ناسا; گربه خندان فضایی تصویر روز ناسا; گربه خندان فضایی تلسکوپ‌ها و رصدخانه‌های متعددی از زمین یا فضا به رصد پدیده‌ها و اجسام جالب و متحیرکننده فضایی مشغول هستند که هر روز معمای جدیدی را برای ستاره شناسان رقم می‌زنند.

ادغام دو جسم کیهانی ادغام دو جسم کیهانی تلسکوپ فضایی هابل ناسا در تصویری به ثبت ادغام آهسته و مخرب دو جسم کیهانی در فاصله بیش از یک میلیارد سال نوری از زمین پرداخته است.

عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه عکس روز ناسا به میماس یکی از اقمار سیاره زحل اختصاص دارد که در ادامه می توانید مشاهده کنید.

پرتاب کوچک‌ترین موشک مداری جهان مجددا به تعویق افتاد پرتاب کوچک‌ترین موشک مداری جهان مجددا به تعویق افتاد برنامه پرتاب کوچکترین موشک ماهواره بر جهان با ابعاد یک پنجم خانواده موشک‌های H۲-A که قرار بود امروز(چهارشنبه) انجام شود، باز هم به زمان دیگری موکول شد.