یک ستاره دنباله دار نادر از روی زمین قابل رویت می شود

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرد: یک (ستاره) دنباله دار نادر برای اولین بار و احتمالا آخرین بار از روی زمین قابل رویت می شود. یک ستاره دنباله دار نادر از روی زمین قابل رویت می شود

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، دنباله دار C/۲۰۱۶ U۱ NEOWISE تا ۱۴ ژانویه (۲۵ دی) چنان به زمین نزدیک می شود که می توان آن را در آسمان شب با دوربین دوچشمی و یا حتی چشم غیر مسلح مشاهده کرد.

دنباله دار C/۲۰۱۶ U۱ اولین بار در ماه اکتبر توسط ناسا کشف شد و اکنون در مسیرش به سمت خورشید در حال عبور از کنار زمین است؛ این دنباله دار قبل از خروج از منظومه شمسی از مدار عطارد عبور خواهد کرد.

'پل چوداس' مدیر مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین ناسا گفت: فرصت خوبی برای مشاهده دنباله دار C/۲۰۱۶ U۱ با یک دوربین دوچشمی وجود دارد اما با این وجود از آنجا که روشنایی یک دنباله دار به شدت غیرقابل پیش بینی است، نمی توان در خصوص مشاهده آن مطمئن بود.

براساس این گزارش، بهترین فرصت مشاهده این دنباله دار در جنوب شرق آسمان و دقیقا قبل از سپیده دم است. این دنباله دار تا اواسط ژانویه (اواخر دی ماه) قابل رصد خواهد بود.

C/۲۰۱۶ U۱ مداری دارد که طی آن میلیون ها سال طول می کشد به این معنی که این اولین بار و آخرین باری خواهد بود که این دنباله دار تا این اندازه به زمین نزدیک می شود چرا که دنباله دارها معمولا طول عمر یک تا دو میلیون ساله دارند.

مقامات ناسا اعلام کردند که عبور این دنباله دار از کنار زمین، تهدیدی برای سیاره ما نیست زیرا همچنان میلیون ها مایل با ما فاصله خواهد داشت.

جین سرنان، فضانورد ناسا، در سن ۸۲ سالگی درگذشت جین سرنان، فضانورد ناسا، در سن ۸۲ سالگی درگذشت جین سرنان، آخرین فضانورد آمریکایی که روی سطح ماه پا گذاشته است، در سن ۸۲ سالگی درگذشت .

عکاسی مدارگرد ژاپنی از امواج گرانش ونوس عکاسی مدارگرد ژاپنی از امواج گرانش ونوس عکسی که یک مدارگرد ژاپنی از سیاره ونوس گرفته نشان دهنده وجود امواج گرانش در لایه بالایی ابرهای این سیاره است.

پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد پیونگ یانگ برنامه پیشرفت های فضایی خود را ادامه می دهد رسانه های کره شمالی اعلام کردند که پیونگ یانگ هرگز برنامه پیشرفت های فضایی خود را متوقف نخواهد کرد.

سن دقیق ماه مشخص شد سن دقیق ماه مشخص شد محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس توانسته‌اند باورهای رایج در مورد سن ماه را ارتقا بخشیده و زمان دقیق‌تر تولد قمر زمین را شناسایی کنند.

اسپیس ایکس پس از انفجار سپتامبر ۲۰۱۶، فالکون ۹ را با موفقیت روی سکوی شناور فرود آورد اسپیس ایکس پس از انفجار سپتامبر ۲۰۱۶، فالکون ۹ را با موفقیت روی سکوی شناور فرود آورد پس از انفجار موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس در سپتامبر سال ۲۰۱۶، این کمپانی موفق شد موشک خود را برای پنجمین بار با موفقیت روی سکوی شناور در اقیانوس آرام فرود آورد.

تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی تعویض باطری های ایستگاه فضایی بین المللی عملیات خطرناک تعویض باطری ایستگاه فضایی بین المللی در ارتفاع چهارصد و پنجاه کیلومتری سطح زمین با موفقیت انجام شد.

امکان رصد آلودگی شهرهای جهان امکان رصد آلودگی شهرهای جهان وب سایت AirVisual که توسط دانشمندان فرانسوی مستقر در پکن طراحی و راه‌اندازی شده، نقشه آلودگی هوای نقاط گوناگون کره زمین را نشان می‌دهد. دانشمندان امیدوارند با این کار، مردم را به همکاری برای کم کردن آلودگی هوا تشویق کنند.

براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد براساس یک نظریه جدید؛ماه ۱۰۰ میلیون سال پیرتر شد براساس یک نظریه جدید عمر ماه ۴.۵۱ میلیارد سال تخمین زده می شود .

تصویر روز ناسا; گربه خندان فضایی تصویر روز ناسا; گربه خندان فضایی تلسکوپ‌ها و رصدخانه‌های متعددی از زمین یا فضا به رصد پدیده‌ها و اجسام جالب و متحیرکننده فضایی مشغول هستند که هر روز معمای جدیدی را برای ستاره شناسان رقم می‌زنند.

ادغام دو جسم کیهانی ادغام دو جسم کیهانی تلسکوپ فضایی هابل ناسا در تصویری به ثبت ادغام آهسته و مخرب دو جسم کیهانی در فاصله بیش از یک میلیارد سال نوری از زمین پرداخته است.

عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه عکس روز ناسا/ میماس، دهانه آتشفشانی و کوه عکس روز ناسا به میماس یکی از اقمار سیاره زحل اختصاص دارد که در ادامه می توانید مشاهده کنید.

پرتاب کوچک‌ترین موشک مداری جهان مجددا به تعویق افتاد پرتاب کوچک‌ترین موشک مداری جهان مجددا به تعویق افتاد برنامه پرتاب کوچکترین موشک ماهواره بر جهان با ابعاد یک پنجم خانواده موشک‌های H۲-A که قرار بود امروز(چهارشنبه) انجام شود، باز هم به زمان دیگری موکول شد.