یک ستاره دنباله دار نادر از روی زمین قابل رویت می شود

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرد: یک (ستاره) دنباله دار نادر برای اولین بار و احتمالا آخرین بار از روی زمین قابل رویت می شود. یک ستاره دنباله دار نادر از روی زمین قابل رویت می شود

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه ایندیپندنت، دنباله دار C/۲۰۱۶ U۱ NEOWISE تا ۱۴ ژانویه (۲۵ دی) چنان به زمین نزدیک می شود که می توان آن را در آسمان شب با دوربین دوچشمی و یا حتی چشم غیر مسلح مشاهده کرد.

دنباله دار C/۲۰۱۶ U۱ اولین بار در ماه اکتبر توسط ناسا کشف شد و اکنون در مسیرش به سمت خورشید در حال عبور از کنار زمین است؛ این دنباله دار قبل از خروج از منظومه شمسی از مدار عطارد عبور خواهد کرد.

'پل چوداس' مدیر مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین ناسا گفت: فرصت خوبی برای مشاهده دنباله دار C/۲۰۱۶ U۱ با یک دوربین دوچشمی وجود دارد اما با این وجود از آنجا که روشنایی یک دنباله دار به شدت غیرقابل پیش بینی است، نمی توان در خصوص مشاهده آن مطمئن بود.

براساس این گزارش، بهترین فرصت مشاهده این دنباله دار در جنوب شرق آسمان و دقیقا قبل از سپیده دم است. این دنباله دار تا اواسط ژانویه (اواخر دی ماه) قابل رصد خواهد بود.

C/۲۰۱۶ U۱ مداری دارد که طی آن میلیون ها سال طول می کشد به این معنی که این اولین بار و آخرین باری خواهد بود که این دنباله دار تا این اندازه به زمین نزدیک می شود چرا که دنباله دارها معمولا طول عمر یک تا دو میلیون ساله دارند.

مقامات ناسا اعلام کردند که عبور این دنباله دار از کنار زمین، تهدیدی برای سیاره ما نیست زیرا همچنان میلیون ها مایل با ما فاصله خواهد داشت.