میکس ناسا از برترین تحقیقات فضایی در سال ۲۰۱۶

سازمان ناسا در ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی ترکیبی کوتاه از برترین کارهای تحقیقاتی خود در سال ۲۰۱۶ را به شکل "میکس‌تیپ" ارائه کرده است . میکس ناسا از برترین تحقیقات فضایی در سال ۲۰۱۶

به گزارش ایسنا به نقل از ماشابل، مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا این میکس را در قابل یک ویدئو ارائه کرده که حاوی نمونه‌هایی از جالب‌ترین تلاش‌های این سازمان در سال ۲۰۱۶ است.

این مرکز مستقر در مریلند بزرگترین تشکل از دانشمندان و مهندسانی است که به ساخت فضاپیما و فناوری‌هایی برای بررسی زمین، منظومه شمسی و جهان می‌پردازند.

در سال ۲۰۱۶، عملیات هابل ناسا به دانشمندان نشان داد که جهان قابل مشاهده از ۱۰ برابر کهکشان بیشتری نسبت به تصورات پیشین برخوردار است. از دیگر عملکردهای مرکز گودارد می‌توان به مطالعه هشت ساله یخ فرار قطبی طی عملیات IceBridgeاشاره کرد. این مرکز همچنین نخستین ماموریت نمونه‌برداری از سیارک آمریکا را سال گذشته به فضا ارسال کرده بود.

در این فیلم به رویدادهای دیگری همچون ثبت دو ماه‌گرفتگی در یک تصویر توسط تلسکوپ هابل، تکمیل پرواز رکوردشکن ۴۶ روزه یک بالن فشار، سنجش جدید حرکت دی‌اکسیدکربن در میان جو زمین، گذر سیاره ناهید از برابر خورشید از منظر رصدخانه دینامیک خورشیدی، نقشه برداری از گرانش مریخ با کمک سه فضاپیمای ناسا و تکمیل اجزای علمی و اپتیک تلسکوپ فضایی جیمز وب اشاره کرد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .