میکس ناسا از برترین تحقیقات فضایی در سال ۲۰۱۶

سازمان ناسا در ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی ترکیبی کوتاه از برترین کارهای تحقیقاتی خود در سال ۲۰۱۶ را به شکل "میکس‌تیپ" ارائه کرده است . میکس ناسا از برترین تحقیقات فضایی در سال ۲۰۱۶

به گزارش ایسنا به نقل از ماشابل، مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا این میکس را در قابل یک ویدئو ارائه کرده که حاوی نمونه‌هایی از جالب‌ترین تلاش‌های این سازمان در سال ۲۰۱۶ است.

این مرکز مستقر در مریلند بزرگترین تشکل از دانشمندان و مهندسانی است که به ساخت فضاپیما و فناوری‌هایی برای بررسی زمین، منظومه شمسی و جهان می‌پردازند.

در سال ۲۰۱۶، عملیات هابل ناسا به دانشمندان نشان داد که جهان قابل مشاهده از ۱۰ برابر کهکشان بیشتری نسبت به تصورات پیشین برخوردار است. از دیگر عملکردهای مرکز گودارد می‌توان به مطالعه هشت ساله یخ فرار قطبی طی عملیات IceBridgeاشاره کرد. این مرکز همچنین نخستین ماموریت نمونه‌برداری از سیارک آمریکا را سال گذشته به فضا ارسال کرده بود.

در این فیلم به رویدادهای دیگری همچون ثبت دو ماه‌گرفتگی در یک تصویر توسط تلسکوپ هابل، تکمیل پرواز رکوردشکن ۴۶ روزه یک بالن فشار، سنجش جدید حرکت دی‌اکسیدکربن در میان جو زمین، گذر سیاره ناهید از برابر خورشید از منظر رصدخانه دینامیک خورشیدی، نقشه برداری از گرانش مریخ با کمک سه فضاپیمای ناسا و تکمیل اجزای علمی و اپتیک تلسکوپ فضایی جیمز وب اشاره کرد.

انتشار عمومی داده های مربوط به سیاره های فراخورشیدی انتشار عمومی داده های مربوط به سیاره های فراخورشیدی دانشمندان مجموعه‌ای ارزشمند از داده‌های مربوط به سیاره‌های فراخورشیدی را منتشر کرده‌اند.

پرتاپ و فرود موفقیت‌آمیز فالکون ۹+فیلم پرتاپ و فرود موفقیت‌آمیز فالکون ۹+فیلم اولین ماهواره اسپیس ایکس پس از کش و قوس‌های فراوان به فضا پرتاب شد و محموله دراگون را به ایستگاه فضایی برد و با موفقیت به زمین بازگشت.

بررسی وضعیت تجهیزات زمینی ماهواره بررسی وضعیت تجهیزات زمینی ماهواره در نوزدهمین گزارش سالانه انجمن صنعت ماهواره انجمن صنعت ماهواره (SIA)، یک انجمن تجاری آمریکایی است که فعالیت‌ اپراتورهای ماهواره‌، ارائه‌دهندگان خدمات ماهواره‌ای، سازندگان ماهواره، ارائه‌دهندگان خدمات پرتاب و همچنین تأمین‌کنندگان تجهیزات زمینی را معرفی می‌نماید. این انجمن گزارش ۲۰۱۶ خود با موضوع وضعیت جهانی صنایع ماهواره‌ای را روز ۱۳ خرداد سال جاری منتشر کرد.

ارسال تصاویر ماهواره‌ای با دقت ۰.۵ متر از سوی ماهواره‌های Superview-۱ ارسال تصاویر ماهواره‌ای با دقت ۰.۵ متر از سوی ماهواره‌های Superview-۱ به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، دو ماهواره تصویربرداری تجاری چینی اولین تصاویر خود را به زمین ارسال کردند. بنا بر اظهار شرکت علم و فناوری هوافضای چین، دو ماهواره Superview-۱ که در اواخر ماه دسامبر پرتاب شده بودند، عکس‌هایی با دقت ۰،۵ متر را به زمین ارسال می‌کنند.

نیروی هوایی آمریکا در جستجوی راه‌کارهای جدید برای مخابرات ماهواره‌ای  نظامی نیروی هوایی آمریکا در جستجوی راه‌کارهای جدید برای مخابرات ماهواره‌ای نظامی به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، نیروی هوای آمریکا قصد دارد تحقیقات جدید را به‌منظور پیدا کردن راه‌کارهای جدید در زمینه مخابرات ماهواره‌ای نظامی آغاز کند.

ادامه فعالیت روسیه در پایگاه پرتاب بایکونور پس از ساخت پایگاه پرتاب جدید ادامه فعالیت روسیه در پایگاه پرتاب بایکونور پس از ساخت پایگاه پرتاب جدید به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، با وجود این‌که روسیه در حال ساخت یک پایگاه پرتاب جدید است، فعلاً برنامه‌ای برای پایان دادن به فعالیت‌های خود در پایگاه بایکونور ندارد.

برنامه‌ریزی چین برای فرود روی ماه برنامه‌ریزی چین برای فرود روی ماه به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، کشور چین در حال برنامه‌ریزی برای مأموریت فرود روی سطح ماه در سال ۲۰۱۷ است. فضاپیمای Change-۵ که قرار است در نیمه دوم سال پرتاب بشود، دومین ماه‌نشین چین و اولین تلاش برای بازگرداندن نمونه‌های ماه‌نشین به زمین است.

مأموریت مشترک ناسا و ایریدیوم با موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس مأموریت مشترک ناسا و ایریدیوم با موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس ناسا و کمپانی ایریدیوم در یک مأموریت پرتاب مشترک توسط موشک متعلق به اسپیس ایکس، شرکت خواهند کرد.

استراتژی جدید کاخ سفید برای مقابله با خطرات ناشی از اجرام نزدیک به زمین استراتژی جدید کاخ سفید برای مقابله با خطرات ناشی از اجرام نزدیک به زمین به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشگاه فضایی ایران، کاخ سفید استراتژی جدیدی را برای مقابله با خطرات ناشی از اجرام نزدیک به زمین تدوین نموده است.