طرح پناهگاه اولین ساکنان مریخ منتشر شد

محققان ناسا طرحی را ارایه کردند که در آن با استفاده از منابع طبیعی مریخ، امکان ساخت پناهگاه موردنیاز اولین ساکنان این سیاره سرخ فراهم می‌شود. طرح پناهگاه اولین ساکنان مریخ منتشر شد

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، این طرح جدید که Ice Home نام داشته و شباهت زیادی به ایگلو (خانه یخی اسکیموها) دارد، در حال حاضر بهترین گزینه برای ساخت پناهگاه اولین ساکنان مریخ محسوب می‌شود. یکی از مهمترین ویژگی‌های این طرح، پوسته خارجی حجیم آن است که قابلیت ذخیره آب را در فضاهای سلولی دارد و امکان محافظت ساکنین پناهگاه را از پرتوهای کیهانی فراهم می‌کند. با توجه به این که مقادیر زیادی آب در سطح مریخ وجود دارد و استخراج آن از سطح سیاره امکان‌پذیر است،‌ با استفاده از این طرح مقادیر زیادی در هزینه‌های حمل و نقل صرفه‌جویی خواهد شد.

علاوه بر این وزن سبک IceHome موجب تسهیل حمل و نقل و نصب این پناهگاه با استفاده از تجهیزات ساده می‌شود. همچنین تمام مواد مورد استفاده برای ساخت پناهگاه کاملا شفاف هستند و در نتیجه امکان عبور نور طبیعی را فراهم می‌کنند. بهره‌مندی از این ویژگی در یک فضای بیگانه اثرات مهمی بر سلامت روحی و جسمی فضانوردان برجای می‌گذارد.

به منظور حفظ دمای داخل پناهگاه در حد دمای مناسب (۲۲ درجه سانتیگراد) از دی‌اکسید کربن موجود در اتمسفر مریخ استفاده می‌شود و این گاز در لایه‌ای بین دیواره درونی و پوسته بیرونی پناهگاه به عنوان عایق مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پناهگاه فضای لازم برای زندگی چهار فضانورد را در اختیار می‌گذارد.

پروژه Ice Home در مراحل اولیه طراحی قرار دارد و ممکن است در مراحل بعدی تغییراتی در آن ایجاد شود.

طرح پناهگاه اولین ساکنان مریخ منتشر شد

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.