ناسا دو جرم فضایی را در نزدیکی زمین شناسایی کرد

تلسکوپ فضایی NEOWISE به تازگی دو جرم فضایی را در نزدیکی زمین شناسایی کرد که گفته می شود یکی از آن ها ستاره دنباله دار و دیگری ترکیبی از یک شهاب سنگ و یک ستاره دنباله دار است. ناسا دو جرم فضایی را در نزدیکی زمین شناسایی کرد

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از گاردین، تلسکوپ NEOWISE بخشی از ماموریت فضایی Wide-Field Infrared Survey Explorer است که وظیفه شکار شهاب سنگ ها و ستاره های دنباله دار را بر عهده دارد. این تلسکوپ فضایی در سال ۲۰۰۹ میلادی به فضا پرتاب شد.

جرم مرکب از شهاب سنگ و ستاره دنباله دار اولین بار در ماه نوامبر دیده شد و محققان آن را WF۹ نامیدند. این جرم فضایی در مداری به دور خورشید گردش می کند که تکمیل آن ۴.۹ سال به طول می انجامد. بخشی از این مدار با مدار مشتری یکسان است اما بخش دیگر آن مدار مریخ و زمین را قطع می کند. این جرم فضایی در اواخر ماه فوریه در فاصله ۵۱.۵ میلیون کیلومتری زمین قرار می گیرد.

شکل، اندازه و قابلیت انعکاس نور WF۹ مشابه ستاره های دنباله دار است، اما این جرم فضایی فاقد ابر گاز و غبار متداول در ستاره های دنباله دار است. منشا این ستاره دنباله دار برای محققان ناشناخته است.

جرم فضایی دوم C/۲۰۱۶ U۱ نام دارد و تکمیل مدار آن به دور خورشید هزاران سال طول می کشد. این جرم در ماه ژانویه به نزدیک ترین فاصله خود با عطارد می رسد و سپس از منظومه شمسی خارج می شود.

هر دو جرم فضایی بزرگ هستند، اما سطح آن ها تاریک است و تشخیص آن ها قبل از ورود به منظومه شمی مشکل است. اما از آنجاکه تلسکوپ NEOWISE نور را جذب و مجددا آن را به شکل تشعشعات مادون قرمز گسیل می کند، می تواند این اجرام را در آسمان شب شناسایی کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.