ابرکهکشانی که امواج مایکروویو ساطع می کند

تلسکوپ فضایی هابل سال ۲۰۱۶ را با ثبت تصویری از یک کهکشان عجیب به پایان رساند که به جای انتشار نور مرئی، امواج مایکروویو از خود ساطع می کند. با تک شات همراه باشید. ابرکهکشانی که امواج مایکروویو ساطع می کند

به گزارش بولتن نیوز، این ابرکهکشان عجیب که IRAS ۱۶۳۹۹-۰۹۳۷ نامگذاری شده، در واقع یک مگامیزر (Megamaser) است که چیزی حدود ۳۷۰ میلیون سال نوری با زمین فاصله دارد. در خصوص مگامیزرها باید گفت که این کهکشان ها از تراکم بسیار بالایی برخوردارند و حدود ۱۰۰ میلیون بار درخشان‌تر از میزرهایی (Maser) است که در کهکشان راه شیری وجود دارند.

تلسکوپ هابل برای ثبت تصویر نهایی این ابرکهکشان، از دو ابزار برای دریافت طول موج های مختلف استفاده کرد که این عبارتند از دوربین پیشرفته پیمایشی (ACS) و دوربین مادون قرمز و طیف نمای چند منظوره ( NICMOS). با استفاده از رزولوشن بالای دوربین NICMOS، محققان دریافتند که این کهکشان از دو هسته مجزای در حال ادغام برخوردار است که در میان گازها و گرد و غبارهای کیهانی پنهان شده اند.

همچنین، به لطف تصاویری بدست آمده،مشخص شد که در این کهکشان یک سیاه چاله بسیار بزرگ وجود دارد که اندازه آن چیزی حدود ۱۰۰ برابر بزرگ‌تر از اندازه خورشید است.

هابل با این کشف نشان داد که اگر چه بالغ بر ۲۶ سال از فعالیتش در فضا می گذرد و قرار است در سال ۲۰۱۸ بازنشسته شود، اما همچنان می تواند همانند گذشته با اکتشافات خود، دانشمندان و جهانیان را شگفت زده کند. اخیراً مراحل ساخت تلسکوپ جیمز وب که جانشینی هابل را بر عهده خواهد گرفت، به پایان رسیده و به گفته ناسا، در اکتبر ۲۰۱۸ به فضا ارسال خواهد شد.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.